Menu

Ingrediente

+

Pentru perisoare

  • Carne tocata porc 900.0 g
  • Orez 80.0 g
  • Oua 4.0 buc

Pentru ciorba

Pentru servire

  • Patrunjel verde frunze 30.0 g

Ciorbele obtinute in bucataria romaneasca sunt consistente, gustoase si bine condimentate. Pastreaza arta culinara romaneasca nealterata.

...

Mod de preparare

  1. Pentru perisoare

    • Amesteca carnea tocata de porc cu sare, piper, orez, oua si verdeata, apoi formeaza perisoarele si introdu-le in apa rece.
  2. Pentru ciorba

    • Adu ciorba la fiert si spumeaz-o. Adauga Knorr Concentrat de Costita afumata, apoi continua fierberea la foc mediu. Dupa ce a fiert carnea, strecoara supa.
    • Caleste ceapa galbena si morcovul impreuna. Dupa cateva minute adauga restul radacinoaselor si optional adauga orez si in supa, nu doar in perisoare.
    • Completeaza cu supa obtinuta de la fierberea carnii. Dupa ce aproape a fiert orezul adauga ardeiul gras si finalizeaza gatirea.
    • Amesteca liezonul din smantana si galbenusuri cu usturoiul pisat, sucul de lamaie si tempereaza-l adaugand treptat din supa fierbinte, dupa care omogenizeaza-l impreuna.
    • Reintrodu in supa carnea fiarta, potriveste la gust cu Delikat Bors Magic, sare si piper.
  3. Pentru servire

    • Serveste ciorba de perisoare afumata fierbinte, cu patrunjel sau optional tarhon taiat fin deasupra.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu