Ingrediente
Pentru ciuperci
-
Ciuperci Oyster 1.2 kg
-
Usturoi 60.0 g
-
Ghimbir 90.0 g
-
Ceapa rosie 200.0 g
-
Ulei vegetal
Pentru ornare
-
Bok choi 5.0 buc
-
Ceapa rosie
-
Seminte de susan
-
Piper
-
Ceapa verde 200.0 g
Mod de preparare
-
Pentru ciuperci
- Taie ciupercile in fasii lungi .
- Prajeste usturoiul si ghimbirul in ulei vegetal.
- Adauga ceapa rosie si ciupercile Oyster.
- Prajeste pana se rumenesc usor.
- Adauga Knorr sos Teriyaki dupa gust
-
Pentru ornare
- In ultimul moment adauga ceapa verde, pentru a ramane crocanta.
- Asezoneaza cu piper negru.
- Taie bok choi in 4 bucati pe lungime si blanseaza-le rapid in apa cu sare.
- Asaza pe farfurie bok choi, adauga ciupercile Teriyaki si orneaza cu inele de ceapa rosie, ceapa verde si seminte de susan prajit.