Ciuperci Oyster Teriyaki
Veganii si vegetarienii vor iubi acest preparat fara carne de inspiratie japoneza, clasic, dulce si aromat. Urmareste-l pe Chef Evert in demonstratia de preparare a unui fel vegetarian atat de gustos, incat nici nu iti va lipsi carnea !

Ingrediente
Ciuperci Oyster Teriyaki
−
+
€0.0
Pentru ciuperci
Ciuperci Oyster
/kg
1.2 kg
0%
Usturoi
/g
60.0 g
0%
Ghimbir
/g
90.0 g
0%
Ceapa rosie
/g
200.0 g
0%
Ulei vegetal
/ml
0.0 ml
0%
Pentru ornare
Bok choi
/buc
5.0 buc
0%
Ceapa rosie
/buc
0.0 buc
0%
Seminte de susan
/g
0.0 g
0%
Piper
/g
0.0 g
0%
Ceapa verde
/g
200.0 g
0%
/
Pentru ciuperci
-
Ciuperci Oyster 1.2 kg
-
Usturoi 60.0 g
-
Ghimbir 90.0 g
-
Ceapa rosie 200.0 g
-
Ulei vegetal
Pentru ornare
-
Bok choi 5.0 buc
-
Ceapa rosie
-
Seminte de susan
-
Piper
-
Ceapa verde 200.0 g
Mod de preparare
-
Pentru ciuperci
- Taie ciupercile in fasii lungi .
- Prajeste usturoiul si ghimbirul in ulei vegetal.
- Adauga ceapa rosie si ciupercile Oyster.
- Prajeste pana se rumenesc usor.
- Adauga Knorr sos Teriyaki dupa gust
-
Pentru ornare
- In ultimul moment adauga ceapa verde, pentru a ramane crocanta.
- Asezoneaza cu piper negru.
- Taie bok choi in 4 bucati pe lungime si blanseaza-le rapid in apa cu sare.
- Asaza pe farfurie bok choi, adauga ciupercile Teriyaki si orneaza cu inele de ceapa rosie, ceapa verde si seminte de susan prajit.