Ciuperci umplute cu tofu si pesto
O reteta de inspiratie mediteraneana, potrivita pentru gustari sau garnituri, alaturi de vinuri albe, racoroase.

Ingrediente
Ciuperci umplute cu tofu si pesto
−
+
€0.0
Pentru ciupercile gratinate
Ciuperci Champignon
/kg
1.5 kg
0%
Knorr Concentrat de ciuperci
/g
15.0 g
0%
Ulei de floarea soarelui
/ml
100.0 ml
0%
Branza tofu
/g
300.0 g
0%
Pentru finalizarea dish-ului
Ulei de masline
/ml
50.0 ml
0%
Salvie
/g
5.0 g
0%
/
Pentru ciupercile gratinate
-
Ciuperci Champignon 1.5 kg
-
Knorr Concentrat de ciuperci 15.0 g
-
Ulei de floarea soarelui 100.0 ml
-
Branza tofu 300.0 g
Pentru finalizarea dish-ului
-
Ulei de masline 50.0 ml
-
Salvie 5.0 g
Mod de preparare
-
Pentru ciupercile gratinate
- Curata ciupercile de codite, apoi pune-le intr-o tava pentru copt. Asezoneaza cu Knorr concentrat de ciuperci si stropeste-le cu ulei. Coace la 160 de grade pentru aproximativ 20 de minute.
- Adauga branza tofu si mai coace cateva minute.
-
Pentru finalizarea dish-ului
- Gateste cateva minute rosiile Knorr Polparicca in ulei de masline aromatizat cu o crenguta de salvie. Asezoneaza dupa gust cu sare si piper negru proaspat macinat.
- Serveste ciupercile coapte pe un pat din cuburi de rosii, realizeaza un decor din Knorr Primerba Pesto, asezonat cu ulei de masline si crutoane natur.