Menu

Ingrediente

+

Pentru ciupercile gratinate

  • Ciuperci Champignon 1.5 kg
  • Knorr Concentrat de ciuperci 15.0 g
  • Ulei de floarea soarelui 100.0 ml
  • Branza tofu 300.0 g

Pentru finalizarea dish-ului


O reteta de inspiratie mediteraneana, potrivita pentru gustari sau garnituri, alaturi de vinuri albe, racoroase.

...

Mod de preparare

  1. Pentru ciupercile gratinate

    • Curata ciupercile de codite, apoi pune-le intr-o tava pentru copt. Asezoneaza cu Knorr concentrat de ciuperci si stropeste-le cu ulei. Coace la 160 de grade pentru aproximativ 20 de minute.
    • Adauga branza tofu si mai coace cateva minute.
  2. Pentru finalizarea dish-ului

    • Gateste cateva minute rosiile Knorr Polparicca in ulei de masline aromatizat cu o crenguta de salvie. Asezoneaza dupa gust cu sare si piper negru proaspat macinat.
    • Serveste ciupercile coapte pe un pat din cuburi de rosii, realizeaza un decor din Knorr Primerba Pesto, asezonat cu ulei de masline si crutoane natur.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu