Menu

Ingrediente

+

Fidea (vermicelli)

Legumele innabusite

Inainte de servire

  • Frunze de coriandru 10.0 g
  • Ceapa verde, taiata 10.0 g
  • Ardei iute rosu, feliat 5.0 g

Cum pot oaspetii preocupati de sanatate sa-si astampere poftele de clatite, fara grija ca se vor ingrasa? Clatitele din fidea reprezinta solutia. Iar aceste delicii sunt si mai bune atunci cand sunt servite cu lufa, tofu, ciuperci de bambus si shiitake.

...

Mod de preparare

  1. Fidea (vermicelli)

    • Incalziti wok-ul cu ulei si prajiti pastele pana devin crocante.
    • Condimentati cu Knorr Concentrat de Pui.
  2. Legumele innabusite

    • Amestecati bine 10 g de malai si 15 ml de apa, puneti deoparte.
    • Aduceti apa la fierbere, adaugati pasta picanta de fasole si KnorrConcentrat deLegume.
    • Adaugati toate legumele si gatiti-le timp de 4 minute.
  3. Inainte de servire

    • Asezati pastele crocante pe o farfurie si acoperiti cu legume.
    • Garnisiti cu frunze de coriandru, ceapa verde si chili rosu.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu