1. Pentru mise en place

    • Intinde 3 felii de paine toast (alba sau graham) una langa alta si aplica un strat subtire de unt peste fiecare.
    • Adauga pe fiecare felie de toast, cate o felie de cașcaval (simplu sau afumat).
    • Adauga pe două dintre feliile de toast, cate o felie de sunca (de porc, pui sau curcan) si pe a treia, bacon prajit crocant.
    • Intoarce felia 1 peste felia 2, iar felia 3, intoarce peste cele doua.
    • Curata cartofii, spala-i, taie-i felii si scurge-i de apa.
  2. Pentru sosuri

    • Amesteca maioneza, mustarul, curry si pesto de ierburi de gradina.
    • Amesteca ketchupul cu pesto de busuioc.
    • Mentine sosurile in frigider, intr-un recipient cu capac etans.
  3. Pentru carne

    • Fierbe pieptul de pui cu putina sare, apoi lasa-l la racit, dupa care taie-l bucati.
    • Adauga in jumatate din sosul de maioneza obtinut pieptul de pui fiert si asezoneaza dupa gust cu sare si piper.
    • Pastreaza restul de sos ramas pentru servirea in sosiera.
  4. Pentru legume si altele

    • Spala rosiile in prealabil si taie-le felii subtiri.
    • Salata verde se desface foaie cu foaie și se acopera cu apa rece si putin otet. Asigura-te ca inlaturi vietatile des intalnite intre frunze. Dupa acest proces, spala atent fiecare frunza de salata.
    • Fierbe oul in apa cu sare timp de 10 minute. Dupa temperare, curata-l de coaja.
  5. Pentru montaj

    • Varianta cea mai rapida pentru prajirea sandwichului este sa separam doar felia de deasupra si sa le introducem in toaster electric, dar exista si variantele pe gratar, plita sau tigaie.
    • Prajeste cartofii in ulei la temperatura 180°C timp de 4-5 minute, pana devin aurii. Tapeaza de excesul de ulei cu prosopul de hartie.
    • Separa și asaza una langa alta feliile de toast. Peste feliile 1 si 2 aseza salata verde, sosul de pui si rosiile. Peste felia 3 asaza felii de oua.
    • Asaza felia 3 peste felia 2 (felia fara sos de pui trebuie sa fie asezata in mijloc, astfel nu cad ingredientele). Intoarce felia 1 deasupra celor doua.
    • Alege 4 bete de frigarui de lungime medie si infingele in sandwich, astfel compozitia ramane stabila. Taie in 4 parti de la colt la colt.
  6. Pentru servire

    • Serveste cu cartofii prajiti si cu sosurile langa.
+