Ingrediente
Pentru carnea de porc
-
Coaste de porc 3.5 kg
-
Sare de mare 30.0 g
-
Piper boabe 3.0 g
-
Ghimbir 100.0 g
-
Usturoi 50.0 g
-
Chilli fulgi 5.0 g
-
Anason stelat 6.0 buc
-
Vin alb 200.0 ml
-
Ulei de masline 50.0 ml
Pentru supa baza de pui
Mod de preparare
-
Pentru carnea de porc
- Asezoneaza carnea de porc cu sare si piper proaspat macinat. Incalzeste tava de gatire pana devine fierbinte si adauga putin ulei de masline. Frige carnea pana bucatile de coaste au o culoare caramelizata. Adauga ghimbirul si usturoiul taiat fin, apoi presara fulgii de chilli si anason stelat.
- Acum ca avem toate aromele intens parfumate, adauga Hellmann's Sos Barbecue pentru a da culoare si a carameliza mai intens bucatile de coaste, iar pentru a balansa gustul dulce-sarat adauga vin alb demisec.
- Lasa sa se combine toate aromele si parfumurile condimentelor. Condimenteaza dupa gust.
-
Pentru supa baza de pui
- Adauga supa baza de pui obtinuta din apa care ajunge la temperatura de fierbere si Knorr Concentrat de pui pana aproape se acopera carnea. Introdu in cuptorul preincalzit la 180°C si gateste pe ambele parti cate 30 de minute.