+

Pentru carnea de porc

Pentru supa baza de pui

  1. Pentru carnea de porc

    • Asezoneaza carnea de porc cu sare si piper proaspat macinat. Incalzeste tava de gatire pana devine fierbinte si adauga putin ulei de masline. Frige carnea pana bucatile de coaste au o culoare caramelizata. Adauga ghimbirul si usturoiul taiat fin, apoi presara fulgii de chilli si anason stelat.
    • Acum ca avem toate aromele intens parfumate, adauga Hellmann's Sos Barbecue pentru a da culoare si a carameliza mai intens bucatile de coaste, iar pentru a balansa gustul dulce-sarat adauga vin alb demisec.
    • Lasa sa se combine toate aromele si parfumurile condimentelor. Condimenteaza dupa gust.
  2. Pentru supa baza de pui

    • Adauga supa baza de pui obtinuta din apa care ajunge la temperatura de fierbere si Knorr Concentrat de pui pana aproape se acopera carnea. Introdu in cuptorul preincalzit la 180°C si gateste pe ambele parti cate 30 de minute.
+