+

Pentru coastele de vita

Pentru legume

  • Morcovi 400 g
  • Telina 400 g
  • Pastarnac 400 g
  • Cartofi 400 g
  • Catei de usturoi 3 buc
  • Sare
  • Ceapa rosie 200 g

Pentru servire

  • Coriandru 20 g
  1. Pentru coastele de vita

    • Pregateste marinada pentru coaste, amestecand sosul Barbeque Hellmann’s cu 100 ml de ulei si condimente pentru carne Knorr 100% naturale.
    • Portioneaza coastele in 20 de bucati, pune la marinat si lasa cel putin 12 ore.
    • Se dau la cuptor la 110 grade timp de 2.5 ore, apoi se lasa inca 30 de minute la 170 de grade.
  2. Pentru legume

    • Taie legumele dupa preferinta, pune-le intr-o tava impreuna cu usturoiul, stropeste cu ulei si condimenteaza cu sare.
    • Se coc la 180 de grade pentru aproximativ 30 de minute.
  3. Pentru servire

    • Monteaza coastele alaturi de legumele coapte, peste care presara coriandru proaspat tocat.