Ingrediente
Pentru coaste
-
Coaste de vitel 800.0 g
Pentru garnitura
-
Ceapa 50.0 g
-
Castravete Fabio 100.0 g
-
Ciuperci Champignon 100.0 g
-
Ardei gras verde 100.0 g
-
Ardei gras rosu 100.0 g
-
Ghimbir 10.0 g
-
Vin alb 750.0 ml
Pentru servire
-
Legatura de patrunjel 1.0 buc
Mod de preparare
-
Pentru marinada
- Amesteca Knorr Concentrat de Vita cu ulei, aplica uniform pe coastele de vitel si mentine-le la marinat timp de 3 ore.
- Pregateste o supa baza din Knorr Professional Bulion de Vita, videaza coastele marinate impreuna cu supa si gateste sous-vide la temperatura de 65°C, timp de 4 ore.
-
Pentru coaste
- Scoate coastele din sous-vide, glaseaza cu Hellmann’s Sos Barbeque si baga la cuptorul preincalzit la 210°C timp de 10 minute pana prind crusta.
-
Pentru garnitura
- Pregateste cartofi aurii sau legume la gratar, asezonate cu Knorr Primerba Ierburi de Provence.
- Taie cartofii sferturi si prajeste-i in ulei incins la 130°C timp de 5 minute, apoi mareste temperatura pana 180°C si termina prajirea cand cartofii devin crocanti.
- Spala si taie legumele bucati, coace-le pe gratar incins.
- Amesteca Knorr Primerba Ierburi de Provence cu ulei de masline si inainte de servire, asezoneaza cartofii si legumele.
-
Pentru servire
- Aplica cu pensula pe farfurie Hellmann’s Sos Barbeque, asaza legumele aromatizate si coastele de vitel, presara patrunjel taiat marunt deasupra.