+

Pentru coaste

Pentru garnitura

  • Ceapa 50 g
  • Castravete Fabio 100 g
  • Ciuperci Champignon 100 g
  • Ardei gras verde 100 g
  • ardei gras rosu 100 g
  • Ghimbir 10 g
  • Vin alb 750 ml

Pentru servire

  • Legatura de patrunjel 1 buc
  1. Pentru marinada

    • Amesteca Knorr Concentrat de Vita cu ulei, aplica uniform pe coastele de vitel si mentine-le la marinat timp de 3 ore.
    • Pregateste o supa baza din Knorr Professional Bulion de Vita, videaza coastele marinate impreuna cu supa si gateste sous-vide la temperatura de 65°C, timp de 4 ore.

  2. Pentru coaste

    • Scoate coastele din sous-vide, glaseaza cu Hellmann’s Sos Barbeque si baga la cuptorul preincalzit la 210°C timp de 10 minute pana prind crusta.

  3. Pentru garnitura

    • Pregateste cartofi aurii sau legume la gratar, asezonate cu Knorr Primerba Ierburi de Provence.
    • Taie cartofii sferturi si prajeste-i in ulei incins la 130°C timp de 5 minute, apoi mareste temperatura pana 180°C si termina prajirea cand cartofii devin crocanti.
    • Spala si taie legumele bucati, coace-le pe gratar incins.
    • Amesteca Knorr Primerba Ierburi de Provence cu ulei de masline si inainte de servire, asezoneaza cartofii si legumele.

  4. Pentru servire

    • Aplica cu pensula pe farfurie Hellmann’s Sos Barbeque, asaza legumele aromatizate si coastele de vitel, presara patrunjel taiat marunt deasupra.

+