Conopida si broccoli gratinate
Pregateste un fel principal savuros, care ii va bucura pe clientii tai vegetarieni. Legumele se pastreaza fragede si sunt acompaniate de sos cremos de branza cheddar. Pentru o crusta extra-crocanta adauga un strat de pesmet.

Mod de preparare
-
Pentru amestecul de legume
- Taie conopida si broccoli-ul in buchetele de 2 cm.
- Pune legumele in apa clocotita. Lasa la fiert timp de 8 minute sau pina cand raman crocante la exterior dar devin fragede la interior.
- Scurge conopida si broccoli-ul.
- Pune legumele intr-un vas termorezistent.
-
Pentru sosul de brinza cheddar
- Preincalzeste cuptorul la temperatura maxima.
- Pregateste sosul de branza, amestecand 160 g de Knorr Cheddar la un litru de apa clocotita. Lasa la foc mic timp de 2 minute.
- Amesteca mustarul cu sosul de branza. Toarna amestecul peste broccoli si conopida.
- Presara deasupra branza cheddar si pentru o crusta mai crocanta pesmetul de paine alba.
- Da la cuptor, sub grill pana cand crusta de branza este rumenita, aurie si face mici bule.