+

Pentru amestecul de legume

  • Buchetele de conopida 700 g
  • Buchetele de broccoli 700 g
  1. Pentru amestecul de legume

    • Taie conopida si broccoli-ul in buchetele de 2 cm.
    • Pune legumele in apa clocotita. Lasa la fiert timp de 8 minute sau pina cand raman crocante la exterior dar devin fragede la interior.
    • Scurge conopida si broccoli-ul.
    • Pune legumele intr-un vas termorezistent.
  2. Pentru sosul de brinza cheddar

    • Preincalzeste cuptorul la temperatura maxima.
    • Pregateste sosul de branza, amestecand 160 g de Knorr Cheddar la un litru de apa clocotita. Lasa la foc mic timp de 2 minute.
    • Amesteca mustarul cu sosul de branza. Toarna amestecul peste broccoli si conopida.
    • Presara deasupra branza cheddar si pentru o crusta mai crocanta pesmetul de paine alba.
    • Da la cuptor, sub grill pana cand crusta de branza este rumenita, aurie si face mici bule.
+