+

Pentru cotletele de berbecut

Pentru sosul demi-glace

  1. Pentru cotletele de berbecut

    • Transeaza cotletele de berbecut in 10 portii.
    • Amesteca intr-un robot de bucatarie Knorr Condimente pentru Vita pana obtii o pudra fina.
    • Asezoneaza carnea cu amestecul obtinut si mentine la marinat 12 ore.
    • Asaza carnea in punga alimentara pentru gatit sous vide, sigileaza.
    • Gateste carnea in baie de apa la temperatura controlata de 55 grade C, timp de 2,5 ore.
    • Inainte de servire, cu pompa speciala sub presiune aplica un strat de Rama Combi Profi pe o tava, asaza piesele de carne si mai aplica deasupra inca un strat de Rama Combi Profi.
    • Caramelizeaza carnea in cuptor, la temperatura de 250 grade C timp de 4 minute.
  2. Pentru pudra de rucola

    • Amesteca intr-un blender rucola si patrunjelul cu pesmetul alb.
    • Daca se umezeste compozitia, completeaza cu mai mult pesmet.
  3. Pentru mini legume grill

    • Pregateste un amestec de legume din: vinete mini, dovlecei mini, morcovi tineri, ciuperci.
    • Gateste-le pe gratar sau cuptor intr-un interval de timp scurt, asezonate doar cu sare si piper.
    • Stropeste-le cu ulei aromat, pregatit din amestecul format din uleiul de masline si Knorr Primerba Ierburi de Provence.

  4. Pentru sosul demi-glace

    • Fierbe apa impreuna cu crengutele de rozmarin, crengutele de cimbrisor, foaia de dafin si coniacul.
    • Strecoara infuzia de arome prin sita fina, adauga in lichidul obtinut Knorr Bratenjus – Sos pentru friptura si fierbe pana obtii un sos cremos.
  5. Pentru spuma de vin

    • Adauga vinul rosu intr-o oala impreuna cu zaharul, fierbe-l pana scade la 1/3.
    • Tempereaza lichidul obtinut, adauga lecitina de soia si mentine-l la rece pana la servire.
    • Agita sosul cu un blender pentru a forma textura spumoasa.
+