+

Pentru marinada

Pentru cotletele de miel

  • Cotlete de miel 1.7 kg
  • Ulei de masline 50 ml

Pentru sosul picant

Pentru legumele marinate

  • Morcovi 400 g
  • ardei gras rosu 250 g
  • Varza alba 400 g
  • Ceapa verde 5 buc
  • Hellmann's Vinaigrette fructul pasiunii 120 ml

Pentru servire

  • Lipie 10 buc
  1. Pentru marinada

    4 ore
    • Asezoneaza cotletele de miel cu un amestec de Knorr Condimente pentru Vita macinate fin intr-un mojar, chimen si ulei de masline. Lasa la marinat in frigider timp de 4 ore.

  2. Pentru cotletele de miel

    • Prajeste intr-o tigaie incinsa cotletele de miel pe ambele parti in ulei de masline pana ce formeaza o crusta maronie, aprox. 4 minute pe fiecare parte. Scoate cotletele pe un platou, acopera-le si tine-le la cald pana in momentul servirii.

  3. Pentru sosul picant

    • Pregateste sosul picant din Hellmann’s Maioneza Real, ardei copt rosu si chili. Adauga toate ingredientele intr-un blender si mixeaza bine.
  4. Pentru legumele marinate

    • Pregateste legumele marinate: morcovii si restul de ardei gras taiat julienne, varza alba taiata fasii subtiri, ceapa verde taiata bastonase, apoi fasii. Amesteca legumele cu Hellmann’s Vinaigrette Passion Fruit. Tine la rece pana in momentul servirii.

  5. Pentru servire

    • Incalzeste fiecare lipie, adauga sos picant, salata de legume marinate, apoi introdu capetele lipiei in interior si ruleaza, leaga cu o fasie de ceapa verde blansata si taie pe diagonala ruloul cu legume marinate.
    • Serveste rulourile de legume cu cotlete de miel si sos picant.
+