+

Pentru legume

  • Dovlecei 400 g
  • Zucchini 400 g
  • Ardei gras rosu 600 g
  • Ardei gras galben 600 g
  • Ceapa rosie 100 g
  • Frunze menta 10 buc
  • Legatura de coriandru 1 buc

Pentru couscous cu legume

  1. Pentru legume

    • Curata si spala legumele, taie ceapa rosie marunt,taie ardeiul gras in cuburi mari. Elimina partea cu seminte si taie dovleceii si zucchini in felii.
    • Taie coriandru verde si frunzele de menta marunt.

  2. Pentru couscous cu legume

    • Fierbe couscous-ul timp de 6-8 minute intr-un litru de supa de legume pregatita dintr-un 1 litru apa si 25 ml Knorr Bulion de legume Gluten Free.Fierbe-l al dente, apoi strecoara-l.
    • Pastreaza 150 ml de supa de legume de la fierberea couscous-ului.
    • Soteaza ceapa in ulei de masline, adauga cuburile de ardei gras, dovleceii si zucchini, apoi inabusa usor cu adaos de supa de legume. La final, asezoneaza cu sare si piper negru, proaspat macinat si Knorr Arome Intense Citrus Fresh.
    • Intr-o cratita mare, amesteca couscous-ul cu legumele si gateste-le la foc mediu, timp de 2-3 minute.
  3. Pentru servire

    • Serveste intr-o farfurie adanca cu coriandru verde si menta proaspata tocate marunt.

+