Menu

Ingrediente

+

Pentru preparat

  • Baby spanac 300.0 g
  • Malai 150.0 g
  • Cartofi 150.0 g
  • Ulei de masline 100.0 ml
  • Albitura (pastarnac / telina radacina) 50.0 g
  • Ciuperci 100.0 g
  • Hribi cuburi congelati / proaspeti 500.0 g
  • Usturoi 5.0 g
  • Legatura usturoi verde 1.0 buc
  • Legatura ceapa verde 1.0 buc
  • Legatura marar 1.0 buc
  • Crenguta cimbrisor 2.0 buc
  • Sare Si Piper Macinat
  • Knorr Professional Boia De Ardei Dulce Si Boia Afumata
  • Microplante De Mazare

Workshop Knorr Professional 24 martie 2021 - Chef Dumitru Bucsa

...

Mod de preparare

  1. Pentru preparat

    • Curata si spala legumele. Taie cartofii si radacinoasele cuburi, ciupercile felii, usturoiul si ceapa verde rondele si usturoiul, mararul tocat marunt. Blanseaza frunzele de spanac.
    • Pregateste o supa clara din 500 ml de apa fierbinte si 10 g de Knorr Concentrat de legume (daca folosesti Knorr Bulion de legume, adauga-l direct in apa care fierb legumele). Adauga in supa care fierbe cartofi si albitura taiate cuburi, ceapa verde rondele, fierbe pana devin moi legumele.
    • Pregateste mamaliga : intr-o craticioara, pune la fiert aproximativ 650 ml apa, adauga sare si ulei de masline si cand incepe sa fiarba apa toarna in ploaie malaiul. Asezoneaza cu sare. Amesteca la foc mic pana se omogenizeaza si capata consistenta. Toarna intr-un tava GN ½ si raceste.
    • Pregateste soteul de ciuperci: intr-o tigaie incinge ulei de masline, adauga usturoi si tocat, ciupercile Champignon si hribii, soteaza cateva minute, asezoneaza la final cu marar tocat, frunze de cimbrisor, boia dulce si boia afumata, sare si piper macinat. Tine la cald.
    • Intr-un vasul unui blender profesional adauga spanacul blansat, legumele fierte, putin din supa care a fiert. Asezoneaza cu sare si piper macinat. Blendeaza cateva secunde la viteza mare. Obtine consistenta dorita cu adaos de supa de legume.
    • Portioneaza cateva felii de mamaliga, prajeste-le in ulei de masline pe ambele parti.
    • Monteaza intr-o farfurie adanca supa crema de spanac, sote de ciuperci, felia de mamaliga prajita si deasupra sote de ciuperci si decor de microplante de mazare si cateva picaturi de ulei de masline.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu