Creveti cu ierburi in stil chinezesc
Crevetii nu au avut niciodata un gust atat de fantastic pana la aceasta delicatesa din China. Incantati simturile oaspetilor cu aceasta delicatesa pe baza de plante care imbina dulceata naturala a crevetilor cu o multime de ierburi si o baza speciala de supa.

Ingrediente
Baza pentru supa
-
Apa 1 l
-
Curmale rosii 10 g
-
Goji 5 g
-
Coada cocoșului (Solomon's Seal) 8 g
-
Yam chinezesc 5 g
-
Dang Shen (Codonopsis) 3 g
-
Zahar 10 g
Inainte de servire
-
Creveti proaspeti, curatati 800 g
-
Vin chinezesc Hua Tiao 50 ml
-
Frunze de coriandru 5 g
Mod de preparare
-
Baza pentru supa
- Incalziti 1 l de apa in wok, adaugati ingredientele - curmale rosii, coada cocosului, yam chinezesc, dang shen, Knorr Primerba creveti si Knorr Bulion Lichid Pui. Fierbeti timp de 15 minute.
-
Inainte de servire
- Adaugati crevetii in baza pentru supa si fierbeti timp de 6 minute.
- Turnati vin chinezesc hua tiao si garnisiti cu frunze de coriandru.
- Gata de servire.