Ingrediente
Pentru preparat
-
Pulpe de pui dezosate 500.0 g
-
Orez basmati 300.0 g
-
Ceapa verde 2.0 fir
-
Mix de legume mexicane 1.0 punga
-
Oua 3.0 buc
-
Mix de legume mexicane
-
Ciuperci Champignon mari 150.0 g
-
Ulei de susan 10.0 ml
-
Ulei pentru prajit 100.0 ml
-
Legatura de coriandru 1.0 buc
-
Arahide prajite 50.0 g
-
Sare Si Piper Alb, Dupa Gust
Mod de preparare
-
Pentru preparat
- Curatati si spalati legumele.
- Ceapa, usturoiul si ghimbirul se taie marunt. Ceapa verde se taie rondele. Ciupercile se taie felii. Coriandru proaspat se taie marunt.
- Pulpele de pui se spala, se zvanta si se taie cuburi.
- Bate ouale bine cu putina sare si piper.
- Fierbeti orezul in apa cu sare, pana ajunge la consistenta dorita, al dente. Treceti sub jet de apa rece si scurgeti.
- Tocati marunt arahidele prajite.
- Incingeti uleiul intr-o tigaie, adauga carnea de pui si prajeste usor la foc mediu, pana se patrunde.
- Intr-o alta tigaie, incingeti uleiul, adaugati si sotati ceapa taiata marunt, adaugati putin usturoi, putin ghimbir, ceapa verde si ciupercile. Cand legumele sunt patrunse, scoateti si tineti la cald.
- In aceiasi tigaie, adaugati ouale batute si pregatiti o omleta. Puneti omleta deoparte la cald.
- Sotati rapid mix-ul de legume in putin ulei, adaugati orezul fiert, prajiti usor, adaugati si omleta preparata. Adaugati ulei de susan si asezonati cu sare si piper alb.
- Amestecati intr-o tigaie wok orezul si legumele, amestecul de ciuperci, sosul de soia si amestecati pentru omogenizare. Tineti wokul la cald.
- Adaugati Primerba Curry la pulpele de pui si amstecati pentru a patrunde aroma in carne. Adaugati crema din lapte de cocos peste carne si amestecati pentru omogenizare. Fierbeti pana ajunge la consistenta dorita.
- Montati in farfurie amestecul de orez si legume, peste carnea de pui cu sos curry, presarati arahide prajite si tocate marunt si coriandru taiat marunt, decor de microplante.