+

Pentru preparat

  1. Pentru preparat

    • Curatati si spalati legumele. 
    • Ceapa, usturoiul si ghimbirul se taie marunt. Ceapa verde se taie rondele. Ciupercile se taie felii. Coriandru proaspat se taie marunt.
    • Pulpele de pui se spala, se zvanta si se taie cuburi. 
    • Bate ouale bine cu putina sare si piper. 
    • Fierbeti orezul in apa cu sare, pana ajunge la consistenta dorita, al dente. Treceti sub jet de apa rece si scurgeti. 
    • Tocati marunt arahidele prajite.
    • Incingeti uleiul intr-o tigaie, adauga carnea de pui si prajeste usor la foc mediu, pana se patrunde. 
    • Intr-o alta tigaie, incingeti uleiul, adaugati si sotati ceapa taiata marunt, adaugati putin usturoi, putin ghimbir, ceapa verde si ciupercile. Cand legumele sunt patrunse, scoateti si tineti la cald. 
    • In aceiasi tigaie, adaugati ouale batute si pregatiti o omleta. Puneti omleta deoparte la cald. 
    • Sotati rapid mix-ul de legume in putin ulei, adaugati orezul fiert, prajiti usor, adaugati si omleta preparata. Adaugati ulei de susan si asezonati cu sare si piper alb.
    • Amestecati intr-o tigaie wok orezul si legumele, amestecul de ciuperci, sosul de soia si amestecati pentru omogenizare. Tineti wokul la cald.
    • Adaugati Primerba Curry la pulpele de pui si amstecati pentru a patrunde aroma in carne. Adaugati crema din lapte de cocos peste carne si amestecati pentru omogenizare. Fierbeti pana ajunge la consistenta dorita. 
    • Montati in farfurie amestecul de orez si legume, peste carnea de pui cu sos curry, presarati arahide prajite si tocate marunt si coriandru taiat marunt, decor de microplante.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu