+

Pentru umplutura

Pentru dolmades

Pentru servire

  • Iaurt 200 g
  • Patrunjel verde frunze 10 g
  • Frunze menta 10 g
  1. Pentru umplutura

    • Adauga intr-un bol: orezul, carnea tocata de pui, ceapa rosie taiata marunt, patrunjelul verde tocat, menta tocata, fisticul tocat marunt, tabasco, ceapa verde tocata marunt, Knorr Rosii intregi decojite taiate cuburi, uleiul de masline extravirgin, suc de lamaie, Knorr Delikat Legume. Amesteca pana cand obtii o pasta omogena de consistenta potrivita.

  2. Pentru dolmades

    • Pregateste rulourile in forma de sarmalute: pe fiecare frunza de vita pune o cantitate mica de umplutura, impatureste capetele frunzelor peste umplutura in interior si ruleaza strans.
    • Pe fundul unei cratite asaza felii de rosii din Knorr Rosii intregi decojite, fasii de frunze de vita, deasupra felii de lamaie, apoi sarmalutele una langa alta si usturoi taiat felii subtiri.
    • Pune deasupra o farfurie si toarna supa de legume si rosii pregatita din Knorr Delikat Legume, Knorr Pasta de tomate si 750 ml apa fierbinte, fierbe la foc mic timp de 30 de minute.
  3. Pentru servire

    • Serveste cu iaurt si menta tocata marunt, presara deasupra fistic maruntit, patrunjel si menta tocata.

+