+

Pentru berbecut

Pentru cartofi

Pentru pui

Pentru spanac

  • Spanac 800 g
  • Ulei de masline 50 ml
  • Usturoi 10 g
  • Sare 10 g
  • Piper 1 g

Pentru bechamel

Pentru Sos Demi-Glace

  1. Pentru berbecut

    • Adauga usturoi, cimbru, rozmarin, patrunjel si paine uscata intr-un robot de bucatarie, amesteca rapid.
    • Adauga apoi o lingura de Knorr Primerba Ierburi de Provence si uleiul de masline pana obtii un mix cremos.
    • Asezoneaza berbecutul cu sare si piper, unge cu albus de ou si aplica un strat de verdeturi pe toata suprafata carnii.
    • Gateste la 160°C, pentru 10-12 minute. Lasa carnea acoperita pentru 5 minute si serveste.
  2. Pentru cartofi

    • Pregateste o infuzie de ceai de menta si fierbe cartofii in ea pana devin semi-moi.
    • Incorporeaza Knorr Piure de cartofi cu lapte. Zdrobeste compozitia piure fin, adauga unt si Rama Cremefine 15% pentru gatit. Incorporeaza menta maruntita.
    • Asaza felii de cartofi intr-o tava, stropeste cu ulei si lasa la copt pentru 3-4 minute, apoi scoate chipsurile la scurs pe un prosop de hartie.
    • Serveste piureul de cartofi cu menta si chipsuri pe pat de pesto rosu.
  3. Pentru pui

    • Portioneaza carnea de pui si asezoneaza cu Knorr Condimente pentru pui. Mentine la frigider minim 2 ore.
    • Gateste pieptul de pui intr-o tigaie pana devine rumen pe toate partile. Da focul mai mic, adauga putin unt si continua sa gatesti aproximativ 5-7 minute.
    • Inainte de servire lasa-I la cuptor pentru 6-7 minute. Adauga frunzulite de cimbru.
  4. Pentru spanac

    • Soteaza spanacul in ulei aromat cu usturoi, intr-o tigaie fierbinte timp de 1-2 minute, pana cand scad frunzele in volum. Lasa-le la scurs si reincalzeste-le usor inainte de servire.
  5. Pentru bechamel

    • Adauga sucul de la o lamaie la scazut cu o lingurita de Knorr Primerba Ceapa salota. Cand a scazut la jumatate adauga 500 ml apa fierbinte si Knorr Sos Bechamel. Fierbe la foc mediu, timp de 2 minute, pana obtii consistenta unui sos cremos.
  6. Pentru Sos Demi-Glace

    • Adauga vinul rosu dulce la scazut impreuna cu cimbrisorul. Cand amestecul scade la jumatate adauga supa de vita si apoi Knorr Sos Demi-Glace. Fierbe la foc mediu, timp de 2 minute, pana obtii consistenta unui sos cremos.

+