Menu

Ingrediente

+

Pentru cartofi

  • Cartofi 15.0 kg
  • Smantana lichida 15% grasime 1.0 l
  • Galbenus de ou 3.0 buc
  • Sare
  • Piper
  • Nucsoara
  • Rozmarin 20.0 g
  • Mozzarella 200.0 g
  • Parmezan 100.0 g

Pentru cotletul de porc

Pentru pieptul de pui

Pentru piure

  • Dovleac 300.0 g
  • Smantana lichida 30% grasime 100.0 ml
  • Unt 50.0 g

Pentru sos


Foloseste ingrediente proaspete, impreuna cu ierburi aromatice precum busuiocum sau rozmarinul pentru un plus de savoare mediteraneana.

...

Mod de preparare

  1. Pentru cartofi

    • Monteaza hartie de copt pe o tava, preincalzeste cuptorul la 180ºC.
    • Curata, spala cartofii si taie felii subtiri cu ajutorul unei mandoline. Amesteca smantana lichida cu galbenusurile de ou, sare, piper, nucsoara, rozmarin maruntit, mozzarella si parmezan ras.
    • Asaza in tava straturi de cartofi cu amestecul de smantana. Gateste cartofii in cuptor timp de 45 minute, acoperiti, apoi gratineaza cartofii timp de 15 minute.
  2. Pentru cotletul de porc

    • Portioneaza cotletul de porc in 10 piese, presara cu Knorr Grill si gateste pe gratarul incins, 3 minute pe fiecare parte.
    • Pe o tava de cuptor pulverizeaza cu pompa speciala sub presiune un strat subtire de Rama Combi Profi. Asaza carnea gatita in tava.
    • Feliaza de ciuperci, asaza-le pe carnea gatita si acopera cu cascavalul taiat felii, presara-le cu cimbru. Inainte de servire, gratineaza cotletul de porc cu ciuperci si cascaval in cuptorul preincalzit la 180ºC.
  3. Pentru pieptul de pui

    • Portioneaza pieptul de pui in 10 piese, sectioneaza la mijloc in forma de buzunar, unge spatiul format cu Knorr Primerba Busuioc. Umple piesele de pui cu Knorr Pomodori secchi si mozzarella taiata felii. Presara carnea umpluta cu Knorr Condimente pentru pui, mentine la marinat pana la servire.
    • Cu pompa speciala sub presiune, aplica un strat subtire de Rama Combi Profi, asaza pieptul mediteranean si aplica deasupra inca un strat de Rama Combi Profi. Gateste carnea in cuptorul preincalzit la 180ºC timp de 20 minute.
  4. Pentru piure

    • Taie bucati dovleac de placinta, inveleste-le in folie de aluminiu si coace-le in cuptor la 180ºC timp de 1 ora. Amesteca dovleacul copt intr-un robot de bucatarie impreuna cu smantana lichida si unt, pana obtii un piure fin.
  5. Pentru sos

    • Incalzeste o cratita cu ulei de masline si unt, adauga Knorr Primerba Ceapa Salota si cimbru uscat. Flambeaza cu coniac, mentine alcoolul la evaporat. Adauga 500 ml apa fierbinte si 47 g Knorr Sos Demi-Glace. Amesteca pana sosul este cremos, serveste-l strecurat prin sita fina.
    • Incalzeste o cratita cu ulei de masline si unt, adauga Knorr Primerba Ceapa Salota si cimbru uscat. Flambeaza cu coniac, mentine alcoolul la evaporat. Adauga 500 ml apa fierbinte si 47 g Knorr Sos Demi-Glace. Amesteca pana sosul este cremos, serveste-l strecurat prin sita fina.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu