Duo cotlet de porc gratinat si piept de pui mediteranean
Foloseste ingrediente proaspete, impreuna cu ierburi aromatice precum busuiocum sau rozmarinul pentru un plus de savoare mediteraneana.

Ingrediente
Duo cotlet de porc gratinat si piept de pui mediteranean
−
+
€0.0
Pentru cartofi
Cartofi
/kg
15.0 kg
0%
Smantana lichida 15% grasime
/l
1.0 l
0%
Galbenus de ou
/buc
3.0 buc
0%
Sare
/g
0.0 g
0%
Piper
/g
0.0 g
0%
Nucsoara
/g
0.0 g
0%
Rozmarin
/g
20.0 g
0%
Mozzarella
/g
200.0 g
0%
Parmezan
/g
100.0 g
0%
Pentru cotletul de porc
Cotlet de porc
/kg
16.0 kg
0%
Knorr Grill
/g
0.0 g
0%

Rama Combi Profi
/ml
0.0 ml
0%
Ciuperci
/g
300.0 g
0%
Cascaval
/g
400.0 g
0%
Cimbru
/g
0.0 g
0%
Pentru pieptul de pui
Piept de pui
/kg
16.0 kg
0%
Mozzarella
/g
300.0 g
0%
Knorr Condimente pentru Pui
/g
25.0 g
0%

Poate contine susan si derivate din susan
Poate contine cereale care contin gluten
Rama Combi Profi
/ml
0.0 ml
0%
Pentru piure
Dovleac
/g
300.0 g
0%
Smantana lichida 30% grasime
/ml
100.0 ml
0%
Unt
/g
50.0 g
0%
Pentru sos
Ulei de masline
/ml
50.0 ml
0%
Unt
/g
50.0 g
0%
Knorr Primerba Ceapa Esalota
/g
30.0 g
0%
Cimbru uscat
/g
5.0 g
0%
Coniac
/ml
100.0 ml
0%
Knorr Sos Demi-Glace
/g
47.0 g
0%

/
Pentru cartofi
-
Cartofi 15.0 kg
-
Smantana lichida 15% grasime 1.0 l
-
Galbenus de ou 3.0 buc
-
Sare
-
Piper
-
Nucsoara
-
Rozmarin 20.0 g
-
Mozzarella 200.0 g
-
Parmezan 100.0 g
Pentru cotletul de porc
-
Cotlet de porc 16.0 kg
-
Rama Combi Profi
-
Ciuperci 300.0 g
-
Cascaval 400.0 g
-
Cimbru
Pentru pieptul de pui
-
Piept de pui 16.0 kg
-
Mozzarella 300.0 g
-
Rama Combi Profi
Pentru piure
-
Dovleac 300.0 g
-
Smantana lichida 30% grasime 100.0 ml
-
Unt 50.0 g
Pentru sos
-
Ulei de masline 50.0 ml
-
Unt 50.0 g
-
Knorr Primerba Ceapa Esalota 30.0 g
-
Cimbru uscat 5.0 g
-
Coniac 100.0 ml
Mod de preparare
-
Pentru cartofi
- Monteaza hartie de copt pe o tava, preincalzeste cuptorul la 180ºC.
- Curata, spala cartofii si taie felii subtiri cu ajutorul unei mandoline. Amesteca smantana lichida cu galbenusurile de ou, sare, piper, nucsoara, rozmarin maruntit, mozzarella si parmezan ras.
- Asaza in tava straturi de cartofi cu amestecul de smantana. Gateste cartofii in cuptor timp de 45 minute, acoperiti, apoi gratineaza cartofii timp de 15 minute.
-
Pentru cotletul de porc
- Portioneaza cotletul de porc in 10 piese, presara cu Knorr Grill si gateste pe gratarul incins, 3 minute pe fiecare parte.
- Pe o tava de cuptor pulverizeaza cu pompa speciala sub presiune un strat subtire de Rama Combi Profi. Asaza carnea gatita in tava.
- Feliaza de ciuperci, asaza-le pe carnea gatita si acopera cu cascavalul taiat felii, presara-le cu cimbru. Inainte de servire, gratineaza cotletul de porc cu ciuperci si cascaval in cuptorul preincalzit la 180ºC.
-
Pentru pieptul de pui
- Portioneaza pieptul de pui in 10 piese, sectioneaza la mijloc in forma de buzunar, unge spatiul format cu Knorr Primerba Busuioc. Umple piesele de pui cu Knorr Pomodori secchi si mozzarella taiata felii. Presara carnea umpluta cu Knorr Condimente pentru pui, mentine la marinat pana la servire.
- Cu pompa speciala sub presiune, aplica un strat subtire de Rama Combi Profi, asaza pieptul mediteranean si aplica deasupra inca un strat de Rama Combi Profi. Gateste carnea in cuptorul preincalzit la 180ºC timp de 20 minute.
-
Pentru piure
- Taie bucati dovleac de placinta, inveleste-le in folie de aluminiu si coace-le in cuptor la 180ºC timp de 1 ora. Amesteca dovleacul copt intr-un robot de bucatarie impreuna cu smantana lichida si unt, pana obtii un piure fin.
-
Pentru sos
- Incalzeste o cratita cu ulei de masline si unt, adauga Knorr Primerba Ceapa Salota si cimbru uscat. Flambeaza cu coniac, mentine alcoolul la evaporat. Adauga 500 ml apa fierbinte si 47 g Knorr Sos Demi-Glace. Amesteca pana sosul este cremos, serveste-l strecurat prin sita fina.
- Incalzeste o cratita cu ulei de masline si unt, adauga Knorr Primerba Ceapa Salota si cimbru uscat. Flambeaza cu coniac, mentine alcoolul la evaporat. Adauga 500 ml apa fierbinte si 47 g Knorr Sos Demi-Glace. Amesteca pana sosul este cremos, serveste-l strecurat prin sita fina.