Menu

Ingrediente

+

Pentru Preparat


...

Mod de preparare

  1. Pentru Preparat

    • Asezonează fin pieptul de rață cu Knorr Condimente pentru pui cu ajutorul unei râșnițe.
    • Poșează într-o infuzie de lavandă și salvie pieptul de rață, la o temperatură controlată de 65 grade Celsius, timp de 7-8 minute. Scoate carnea și prăjește-o ușor în unt pe partea cu piele, apoi câteva minute pe cealaltă parte, ia tigaia de pe foc, scoate pieptul pe o farfurie caldă, lasă să se odihnească.
    • În aceeași tigaie pregătește confit din pulpele de rață, fierbe în ulei, la foc mic, adaugă anason stelat și batoane de scorțișoară pentru asezonare. După 30-40 de minute, scoate pulpele pe o tavă, asezonează cu piper și coace în cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius, timp de 12 minute, până ce carnea capătă o crustă rumenă. Ține la cald, în momentul servirii taie cuburi și înfige-le pe frigăruie.
    • Pregătește sosul de sfeclă roșie: coace sfecla roșie în cuptorul preîncălzit la o temperatură de 180 grade Celsius, care în prealabil a fost stropită cu ulei de măsline, asezonată cu sare, piper negru, proaspăt măcinat și câteva crenguțe de cimbru, aproximativ 40 de minute. Scoate din cuptor, curăță sfecla, taie cuburi și blendează într-un robot profesional, adaugă usturoi și mixează până când obții o cremă fină. Dacă este nevoie, trece sosul printr-o sită fină.
    • Pregătește cannelloni din aluat de clătite: din ouă, lapte, ulei de floarea-soarelui, făină și Knorr Primerba Ierburi de grădină. Omogenizează compoziția și formează clătite într-o tigaie încinsă non-aderentă.
    • Într-o tigaie prăjește ușor semințe de chimen, adaugă varza roșie și călește timp de 20-25 de minute, când s-a pătruns, adaugă Knorr Reductie de oțet balsamic, miere și asezonează cu Knorr Primerba Pesto roșu.
    • Formează cannelloni din foile de clătită, umple cu amestecul de varză roșie călită, apoi prăjește-le în unt, până se rumenesc ușor.
    • Pregătește piureul de țelină și păstârnac: fierbe țelina și păstârnacul în supa de legume pregătită din 500 ml apă și 12 g Knorr Professional Bulion lichid de legume, apoi scoate legumele din supă și blendează-le într-un robot profesional, adaugă Rama Cremefine 15% și piper alb măcinat. Dacă este nevoie, trece piureul printr-o sită fină.
    • Pentru relish-ul de legume: sotează legumele tăiate cuburi mici în unt și ulei de măsline, adaugă Knorr Primerba Ceapă șalotă, asezonează cu sare și piper proaspăt măcinat.
    • Montează pe farfurie pieptul de rață porționat, relish de legume, frigăruia cu pulpă de rață confit, sos de sfeclă roșie, piure de țelină și păstârnac și cannelloni umplut cu varză roșie.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu