+

Pentru marinarea carnurilor

Pentru terina de cartofi si cascaval

Pentru realizarea rulourilor de carne cu jambon

  • Jambon 100 g
  • ardei gras rosu 200 g

Pentru prepararea sosului de carne

  1. Pentru marinarea carnurilor

    • Amesteca Knorr Concentrat de pui (15 g) cu ulei si aplica peste pieptul de pui.
    • Amesteca Knorr Concentrat de vita (20 g) cu ulei si aplica-l peste cotletele de porc, apoi pune-le la marinat timp de 3 ore.

  2. Pentru terina de cartofi si cascaval

    • Curata cartofii, taie-i felii subtiri; spala cartofii in apa rece, condimenteaza-i cu sare, piper si 15 g Knorr Concentrat Legume cu 2-3 linguri ulei, apoi adauga ouale si cascavalul, amesteca compozitia si toarna intr-o forma de terina, tapetata cu hartie de copt si unsa cu putin ulei. Introdu in cuptor timp de 40 minute la 180 grade.
  3. Pentru realizarea rulourilor de carne cu jambon

    • Asaza feliile de jambon una langa alta. Coace ardeii si apoi curata-i de seminte si de coaja. Asaza pieptul de pui peste feliile de jambon, taie pieptul de pui pe din doua (o fanta) si introdu fasiile de ardei copt inauntru. Ruleaza pieptulin mantia de jambon si introdu-l la cuptor la o temperatura de 200 de grade Celsius, timp de 14 minute.
    • Frige cotletele de porc marinate pe gratarul incins, pe ambele parti, apoi introdu in cuptor la o temperatura de 200 de grade Celsius, timp de 8 minute.

  4. Pentru prepararea sosului de carne

    • Prepara sosul de carne din Knorr Sos pentru friptura si 600 ml apa fierbinte, adauga spre finalul fierberii cateva felii de unt si jiul (sosul) ramas de la cotletele de porc pregatite la cuptor. Strecoara sosul inainte de servire si mentine la cald.
    • Asaza pieptul de pui pe o farfurie incinsa, langa terina de cartofi, sprijina cotletul de porc de terina si adauga sosul de carne imprejur.
    • Decoreaza farfuria cu salata de microplante, asezonata cu vinegreta de citrice.

+