+

Pregatire umplutura

Pregatire Enchiladas

  • Foi de tortilla din porumb (fara gluten) 10.0 buc
  • Knorr Sos Salsa 500.0 ml
  • Branza cheddar, rasa 200.0 g
  • Smantana grasa 200.0 g
  • Sare, Dupa Gust
  • Frunze De Coriandru
  • Ceapa verde
  • Ridiche Rosie
  1. Pregatire umplutura

    • Intr-o tigaie adanca, caleste ceapa in ulei pentru aproximativ 4 minute, adaugati pasta de usturoi, zucchini, dovleac, ardei gras rosu si gatiti pentru 2-3 minute, apoi asezonati legumele cu Knorr Boia de ardei iute, Knorr Chimion si Knorr Arome Intense Roast Umami. Luati tigaia de pe foc si lasati sa se raceasca.
    • Cand legumele s-au racit, adaugati quinoa, fasolea rosie fiarta si branza de capra rasa. Amestecati usor pentru a omogeniza compozitia.
  2. Pregatire Enchiladas

    • Incalziti intr-o tigaie intinsa fiecare foaie de tortilla, apoi puneti pe un sfert de tortilla aceeasi cantitate din compozitia de umplutura si rulati.
    • Pe baza tavii turnati jumatate din cantitatea de Hellmann’s Sos Salsa, asezati peste foile de tortilla umplute, turnati peste sosul ramas, presarati peste branza Cheddar rasa. Se acopera tava cu o folie de aluminu si se coace la cuptor pentru 25 de minute la o temperatura de 175 de grade Celsius.
    • Se scoate tava, se ia folia, se tempereaza si se orneaza cu felii de ridiche rosie, rondele de ceapa verde si frunze de coriandru.
    • Se serveste cu filigran de smantana grasa.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu