Ingrediente
Peste cod
-
File de cod, curatat si portionat 1.2 kg
Sos de tamarind si usturoi
-
Ulei vegetal 100.0 ml
-
Ceapa salota, tocata 100.0 g
-
Usturoi tocat 60.0 g
-
Chili rosu, tocat 100.0 g
-
Pasta picanta de fasole 100.0 g
-
Vin alb din orez 100.0 g
-
Concentrat de tamarind 200.0 ml
Garnisire si condimente
-
Coriandru 10.0 g
-
Ceapa verde 5.0 g
-
Chili feliat 5.0 g
Mod de preparare
-
Peste cod
- Pregatiti fileurile de peste.
-
Sos de tamarind si usturoi
- Intr-o oala, innabusiti salota, usturoiul, ardeiul rosu si pasta picanta de fasole pana se elibereaza aromele.
- Turnati vinul, lasati sa se evapore, apoi adaugati concentratul de tamarind si Knorr Bulion Lichid de Pui.
-
Garnisire si condimente
- Pregatiti ingredientele.
-
Inainte de servire
- Pre-incalziti steamer-ul si gatiti pestele timp de 10 minute.
- Montati pestele pe farfurie si turnati sosul.
- Garnisiti si serviti.