+

Peste cod

  • File de cod, curatat si portionat 1.2 kg

Sos de tamarind si usturoi

Garnisire si condimente

  • Coriandru 10.0 g
  • Ceapa verde 5.0 g
  • Chili feliat 5.0 g
  1. Peste cod

    • Pregatiti fileurile de peste.
  2. Sos de tamarind si usturoi

    • Intr-o oala, innabusiti salota, usturoiul, ardeiul rosu si pasta picanta de fasole pana se elibereaza aromele.
    • Turnati vinul, lasati sa se evapore, apoi adaugati concentratul de tamarind si Knorr Bulion Lichid de Pui.
  3. Garnisire si condimente

    • Pregatiti ingredientele.
  4. Inainte de servire

    • Pre-incalziti steamer-ul si gatiti pestele timp de 10 minute.
    • Montati pestele pe farfurie si turnati sosul.
    • Garnisiti si serviti.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu