Menu

Ingrediente

+

Peste cod

  • File de cod, curatat si portionat 1.2 kg

Sos de tamarind si usturoi

Garnisire si condimente

  • Coriandru 10.0 g
  • Ceapa verde 5.0 g
  • Chili feliat 5.0 g

Delicios si foarte sanatos, codul gatit la abur este imbogatit cu arome de usturoi, tamarind, pasta de fasole si ardei iute, pentru un gust potentat si usor picant.

...

Mod de preparare

  1. Peste cod

    • Pregatiti fileurile de peste.
  2. Sos de tamarind si usturoi

    • Intr-o oala, innabusiti salota, usturoiul, ardeiul rosu si pasta picanta de fasole pana se elibereaza aromele.
    • Turnati vinul, lasati sa se evapore, apoi adaugati concentratul de tamarind si Knorr Bulion Lichid de Pui.
  3. Garnisire si condimente

    • Pregatiti ingredientele.
  4. Inainte de servire

    • Pre-incalziti steamer-ul si gatiti pestele timp de 10 minute.
    • Montati pestele pe farfurie si turnati sosul.
    • Garnisiti si serviti.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu