+

Pentru pregatirea carnii de pui

Pentru garnitura de mere caramelizate

Pentru sosul dulce de nuci verzi

  1. Pentru pregatirea carnii de pui

    • Pregateste fileul de pui: foloseste pulpa si pieptul. Restul de bucati se trag la tigaie pentru sos. Fileteaza puiul, curata pulpa, curata pieptul, indeparteaza grasimea. In alta tigaie adauga ulei de masline si puiul ramas de la filetare.
    • Scoate pulpele din tigaie si introdu-le la cuptor 10 min, 160 grade. Pieptul se prajeste in continuare in tigaie, adaugand Knorr Concentrat de pui si apa. Lasa la fiert pana cand ies pulpele din cuptor.
  2. Pentru garnitura de mere caramelizate

    • Taie portocala pentru deshidratare. Mentine timp de 3 ore la cuptor, la 100 grade.
    • Taie merele cubulete, pentru a se patrunde uniform cand se soteaza. Adauga unt si zahar brun in tigaia incinsa. Cand se caramelizeaza zaharul, adauga merele la caramelizat al dente.
    • Cand merele sunt aproape gata adauga Knorr Concentrat legume.
  3. Pentru sosul dulce de nuci verzi

    • Cat se face puiul pregateste sosul de nuci - adauga Rama Cremefine Multiple aplicatii 31%, sirop si dulceata de nuci intr-o tigaie.

  4. Pentru finalizarea farfuriei si montarea preparatului

    • Incalzeste toate ingredientele din nou - pieptul, pulpele, merele, sosul de nuci verzi.
    • Din sosul de pui adauga 2 linguri la cel de nuci. Scoate portocalele de la deshidratat.
    • Monteaza preparatul: merele in centru, pulpa peste, pieptul de pui, sosul, portocalele deshidratate, dulceata de nuci. Decoreaza cu chives taiate marunt.
+