Menu

Ingrediente

+

Somonul

Legumele


Sosul de Maioneza Hellmann’s Real adauga un plus de suculenta acestui preparat clasic si creeaza un topping cremos, stabil la caldura, care nu va aluneca ca crema de branza, culminand cu un finisaj aramiu deosebit.

...

Mod de preparare

  1. Somonul

    • Condimenteaza cele 10 bucati de somon cu sare, piper, zeama de lamaie si aseaza-le pe o tava.
    • Amesteca Hellmann’s Sos de Maioneza Real cu Hellmann’s Dressing Miere si Mustar, tarhon, parmezan ras,piper negru si usturoi.
    • Amesteca bine si aplica uniform compozitia pe somon.
    • Presara pesmet si mai mult parmezan.
    • Coace la 200°C pana la gatirea completa si capata o crusta maronie.
  2. Legumele

    • Soteaza legumele in unt si condimenteaza.
  3. Servirea

    • Monteaza legumele si adauga somonul. Garnisteste cu nasturel.
    • Stropeste cu Hellmann’s Vinaigrette Citrus.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu