File de Somon in Crusta de Ierburi si Mustar
Sosul de Maioneza Hellmann’s Real adauga un plus de suculenta acestui preparat clasic si creeaza un topping cremos, stabil la caldura, care nu va aluneca ca crema de branza, culminand cu un finisaj aramiu deosebit.

Ingrediente
File de Somon in Crusta de Ierburi si Mustar
−
+
€0.0
Somonul
File de somon, feliat in 10 portii
/kg
1.2 kg
0%
Suc de lamaie
/ml
40.0 ml
0%
Sare Si Piper Negru
/
0.0
0%
Hellmann's Sos de Maioneza Real 5 kg
/g
300.0 g
0%

Hellmann's Dressing Miere si Mustar 1L
/ml
60.0 ml
0%

Poate contine susan si derivate din susan
Mustar si derivate din mustar
Tarhon, proaspat, tocat
/g
20.0 g
0%
Piper negru macinat
/g
2.0 g
0%
Parmezan
/g
100.0 g
0%
Pesmet panko
/g
60.0 g
0%
Usturoi
/g
10.0 g
0%
Legumele
Sparanghel
/g
600.0 g
0%
Morcovi
/g
600.0 g
0%
Ceapa
/g
200.0 g
0%
Unt
/g
60.0 g
0%
Nasturel
/g
150.0 g
0%
Sare Si Piper Negru
/
0.0
0%
/
Somonul
-
File de somon, feliat in 10 portii 1.2 kg
-
Suc de lamaie 40.0 ml
-
Sare Si Piper Negru
-
Tarhon, proaspat, tocat 20.0 g
-
Piper negru macinat 2.0 g
-
Parmezan 100.0 g
-
Pesmet panko 60.0 g
-
Usturoi 10.0 g
Legumele
-
Sparanghel 600.0 g
-
Morcovi 600.0 g
-
Ceapa 200.0 g
-
Unt 60.0 g
-
Nasturel 150.0 g
-
Sare Si Piper Negru
Mod de preparare
-
Somonul
- Condimenteaza cele 10 bucati de somon cu sare, piper, zeama de lamaie si aseaza-le pe o tava.
- Amesteca Hellmann’s Sos de Maioneza Real cu Hellmann’s Dressing Miere si Mustar, tarhon, parmezan ras,piper negru si usturoi.
- Amesteca bine si aplica uniform compozitia pe somon.
- Presara pesmet si mai mult parmezan.
- Coace la 200°C pana la gatirea completa si capata o crusta maronie.
-
Legumele
- Soteaza legumele in unt si condimenteaza.
-
Servirea
- Monteaza legumele si adauga somonul. Garnisteste cu nasturel.
- Stropeste cu Hellmann’s Vinaigrette Citrus.