Ingrediente
Somonul
-
File de somon, feliat in 10 portii 1.2 kg
-
Suc de lamaie 40.0 ml
-
Sare Si Piper Negru
-
Tarhon, proaspat, tocat 20.0 g
-
Piper negru macinat 2.0 g
-
Parmezan 100.0 g
-
Pesmet panko 60.0 g
-
Usturoi 10.0 g
Legumele
-
Sparanghel 600.0 g
-
Morcovi 600.0 g
-
Ceapa 200.0 g
-
Unt 60.0 g
-
Nasturel 150.0 g
-
Sare Si Piper Negru
Mod de preparare
-
Somonul
- Condimenteaza cele 10 bucati de somon cu sare, piper, zeama de lamaie si aseaza-le pe o tava.
- Amesteca Hellmann’s Sos de Maioneza Real cu Hellmann’s Dressing Miere si Mustar, tarhon, parmezan ras,piper negru si usturoi.
- Amesteca bine si aplica uniform compozitia pe somon.
- Presara pesmet si mai mult parmezan.
- Coace la 200°C pana la gatirea completa si capata o crusta maronie.
-
Legumele
- Soteaza legumele in unt si condimenteaza.
-
Servirea
- Monteaza legumele si adauga somonul. Garnisteste cu nasturel.
- Stropeste cu Hellmann’s Vinaigrette Citrus.