+

Pentru carnea de pui

Pentru garnitura

  • Morcovi 400 g
  • Zucchini 400 g
  • Praz, baby 200 g
  • Rosii verzi 400 g
  • Ananas, decojit 400 g
  • Sare
  • Cartofi mari 10 buc
  • Crema de branza 300 g
  1. Pentru carnea de pui

    • Portioneaza si condimenteaza pieptul de pui cu Knorr condimente pentru pui, amestecate cu 50 ml de ulei.
    • Dupa aproximativ 1 ora, gateste pe gratar.
  2. Pentru garnitura

    • Feliaza legumele si ananasul, condimenteaza cu sare, stropeste-le cu ulei si gateste-le pe gratar.
    • Spala cartofii, lasa-i cu tot cu coaja,pune-i in tava, impreuna cu restul de marinada pentru pui si lasa la copt.
  3. Pentru servire

    • Pentru servire, taie cartofii in doua, umple-i cu crema de branza si presara cu chives tocat.
    • Monteaza pe farfurie fileul de pui, alaturi de legumele la gratar si cartofii copti.