Menu

Ingrediente

+

File de halibut în crustă de panko cu iaurt și pesto roșu (100 g per porție)

Piure de cartofi dulci cu migdale, ardei copți și usturoi (150 g per porție)

Crumble de cartofi dulci cu cărbune activ (50 g per porție)

Maioneză hulk (50 g per porție)

Decor

  • Frunze de busuioc 10.0 g

...

Mod de preparare

  1. File de halibut în crustă de panko cu iaurt și pesto roșu (100 g per porție)

    • Porționează fileul de halibut.
    • Pregătește amestecul din făină, Knorr Maizena Amidon de porumb și sare.
    • Pregătește amestecul de iaurt grecesc, gălbenușuri de ou și Knorr Primerba Pesto Roșu.
    • Pregătește amestecul de panko și coajă de portocală rasă.
    • Trece bucățile de halibut porționate prin amestecul de făină, apoi prin amestecul de iaurt și la final prin amestecul de panko.
    • Prăjește în friteuză, în ulei încins la 190°C, timp de 3 minute.
    • Scoate pe un prosop de hârtie absorbant și ține la cald.
  2. Piure de cartofi dulci cu migdale, ardei copți și usturoi (150 g per porție)

    • Preîncălzește cuptorul la 180°C. Coace în cuptor pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, cartofii dulci, ardeiul roșu capia și o căpățână de usturoi. Pentru o aromă și o textură mai bună, stropește cu ulei de măsline, apoi acoperă tava cu hârtie de copt și folie de aluminiu. Coace aproximativ 40 de minute.
    • Coace migdalele pe o tavă de copt aproximativ 10-12 minute.
    • Scoate tava cu cartofi dulci, ardei capia și usturoi. Lasă legumele câteva minute la temperat, apoi curăță de coajă cartofii dulci, ardeiul capia și usturoiul.
    • Taie bucăți cartofii dulci și ardeiul capia copt.
    • Pregătește piureul de cartofi dulci:adaugă în bolul unui Thermomix, cartofi dulci, ardei capia copți, usturoi copt, migdale, zeamă de lămâie,Knorr Condiment Lichid Citrus Freshși uleiul de măsline rămas, asezonează cu sare și gătește 10 minute la 85°C / viteza 1. Blendează piureul timp de 1 minut / viteză 8, crește treptat viteza 1-8. Scoate și ține la cald.
  3. Crumble de cartofi dulci cu cărbune activ (50 g per porție)

    • Pregătește un aluat din făină, unt, ou,Knorr Fulgi de cartofi, piure de cartofi dulci, cărbune activ și sare.
    • Întinde aluatul între două foi de hârtie de copt, într-o foaie subțire, 1-2 mm.
    • Coace în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de 10-12 minute. Scoate tava, lasă să se răcească complet, apoi rupe în bucăți pentru servire.
  4. Maioneză hulk (50 g per porție)

    • Pregătește uleiul aromatizat cu pătrunjel, rucola și Knorr Primerba Pesto Busuioc- adaugă în bolul Thermomix, ulei de floarea soarelui, frunze de pătrunjel, rucola și Knorr Primerba Pesto Busuioc, gătește timp de 5 minute la 80°C / viteză 2, apoi mixează 1 minut / viteza 10. Răcește amestecul într-un bol care stă pe un pat de gheață și strecoară uleiul aromatizat printr-o pânză fină (etamină).
    • Pregătește maioneza hulk din albuș de ou pasteurizat (gătit sous vide), ulei verde aromatizat, brunoise de mere verzi, zeamă de lămâie, asezonează cu sare.
  5. Decor

    • Pe o farfurie întinsă montează piureul de cartofi dulci cu migdale, ardei copt și usturoi.
    • Peste, montează două bucăți de file de halibut în panko, adaugă maioneză hulk cu ajutorul unui poș, bucăți de crumble de cartofi dulci cu cărbune activ și frunze de busuioc proaspăt.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu