Ingrediente
Sosul de usturoi
-
Usturoi, pregatit pasta 5.0 g
-
Arpagic tocat 10.0 g
-
Suc de lamaie 5.0 ml
-
Smantana 40.0 g
-
Piper Negru Dupa Gust
Flammkuchen-ul
-
Aluat Flammkuchen, Intins Subtire
-
Ulei Vegetal De Masline
-
Ardei gras rosu si galben, taiat subtire 300.0 g
-
Ceapa rosie, felii subtiri 200.0 buc
-
Branza de capra, sfaramata 250.0 g
Servirea
-
Seminte de pin 30.0 g
-
Ceapa verde 30.0 g
-
Nasturel 150.0 g
-
Flori Comestibile Pentru A Garnisi
Mod de preparare
-
Sosul de usturoi
- Amesteca Sosul de Maioneza Hellmann’s Real cu restul ingredientelor.
-
Flammkuchen-ul
- Preincalzeste cuptorul la 250 grade Celsius.
- Intinde aluatul si adauga uniform sosul preparat anterior, lasand 1 cm de margine fara sos.
- Adauga ardeiul, inelele de ceapa si branza de capra si coace pentru 6-8 minute pana devine crocant. Stropeste cu ulei de masline.
-
Servirea
- Portioneza si garniseste cu seminte de pin, ceapa verde, nasturel si flori comestibile.
-
Sfatul bucatarului
- Inlocuieste aluatul Flammkuchen cu aluat flatbread, pentru o textura diferita.
- Pentru clientii vegani, foloseste Sosul de Maioneza Vegan Hellmann’s si alternative vegane la branza si smantana.