+

Sosul de usturoi

Flammkuchen-ul

  • Aluat Flammkuchen, intins subtire
  • Ulei vegetal de masline
  • Ardei gras rosu si galben, taiat subtire 300.0 g
  • Ceapa rosie, felii subtiri 200.0 buc
  • Branza de capra, sfaramata 250.0 g

Servirea

  • Seminte de pin 30.0 g
  • Ceapa verde 30.0 g
  • Nasturel 150.0 g
  • Flori comestibile pentru a garnisi
  1. Sosul de usturoi

    • Amesteca Sosul de Maioneza Hellmann’s Real cu restul ingredientelor.
  2. Flammkuchen-ul

    • Preincalzeste cuptorul la 250 grade Celsius.
    • Intinde aluatul si adauga uniform sosul preparat anterior, lasand 1 cm de margine fara sos.
    • Adauga ardeiul, inelele de ceapa si branza de capra si coace pentru 6-8 minute pana devine crocant. Stropeste cu ulei de masline.
  3. Servirea

    • Portioneza si garniseste cu seminte de pin, ceapa verde, nasturel si flori comestibile.
  4. Sfatul bucatarului

    • Inlocuieste aluatul Flammkuchen cu aluat flatbread, pentru o textura diferita.
    • Pentru clientii vegani, foloseste Sosul de Maioneza Vegan Hellmann’s si alternative vegane la branza si smantana.