Frigarui barbeque din carne de vitel
Ofera-le clientilor tai o alternativa gustoasa pentru carnea de vita.

Ingrediente
Frigarui barbeque din carne de vitel
−
+
€0.0
Pentru frigarui
Muschi de vitel
/g
1600.0 g
0%
Knorr Frunze de Cimbrisor din Polonia
/g
10.0 g
0%
Piper
/g
10.0 g
0%
Ulei de floarea soarelui
/ml
100.0 ml
0%
Pentru servire
Knorr Sos Salsa
/ml
400.0 ml
0%
Ceapa verde
/g
50.0 g
0%
/
Pentru frigarui
-
Muschi de vitel 1600.0 g
-
Knorr Frunze de Cimbrisor din Polonia 10.0 g
-
Piper 10.0 g
-
Ulei de floarea soarelui 100.0 ml
Pentru servire
-
Knorr Sos Salsa 400.0 ml
-
Ceapa verde 50.0 g
Mod de preparare
-
Pentru frigarui
- Taie muschiul de vitel in bucati potrivite pentru a fi dispuse pe batul de frigaruie.
- Marineaza cu Hellmann’s Sos Barbecue, piper, cimbrisor si ulei, apoi lasa in frigider pentru aproximativ 2 ore.
- Gateste frigaruile dupa preferinta (gratar, cuptor).
-
Pentru servire
- Aranjeaza carnea gatita pe o farfurie de servire, presara ceapa verde tocata.
- Serveste alaturi de Knorr Sos Salsa.