Frigarui de pui in stil japonez
Simple si aromate, frigaruile de pui la gratar fac gustarea perfecta pentru o seara obisnuita la pub. Chef Chan va arata cum sa preparati frigarui de pui cu gheata in stil japonez in aceasta reteta video pas cu pas. Fripturile de pui la gratar, simple si aromate, reprezinta mancarea ideala pentru meniul de pub.

Ingrediente
Frigarui de pui in stil japonez
−
+
€0.0
Pentru carnea de pui
Pulpe de pui
/kg
1.2 kg
0%
Ceapa verde
/g
100.0 g
0%
Ardei iute rosu
/buc
10.0 buc
0%
Ardei verde iute
/buc
20.0 buc
0%
Ceapa rosie
/g
50.0 g
0%
Frigarui din bambus
/buc
20.0 buc
0%
Pentru montaj
Seminte de susan
/g
0.0 g
0%
/
Pentru carnea de pui
-
Pulpe de pui 1.2 kg
-
Ceapa verde 100.0 g
-
Ardei iute rosu 10.0 buc
-
Ardei verde iute 20.0 buc
-
Ceapa rosie 50.0 g
-
Frigarui din bambus 20.0 buc
Pentru montaj
-
Seminte de susan
Mod de preparare
-
Pentru carnea de pui
- Umezeste frigaruile in apa (pentru a preveni arderea lor).
- Taie pulpele de pui in cuburi (120 g/portie), marineaza cu 30ml Knorr Sos Teriyaki.
- Taie ceapa verde. * O poti adauga in marinata.
- Pregateste frigaruile: infige alternative pe frigaruie cuburi de carne si ceapa verde.
- Completeaza frigaruia cu ardei iute rosu si ceapa rosie.
- Pregateste frigaruia de bambus cu ardei iute verde.
- Incinge intr-o tigaie grill ulei de gatit, adauga frigaruile din carne pregatite si unge ocazional cu sos Teriyaki, adauga si frigaruile cu ardei iute verde.
-
Pentru montaj
- Monteaza frigaruile pe platou sau farfurie si orneaza cu seminte de susan prajit si Togarashi .
- * Inlocuieste carnea de pui cu carne de vita, vanat sau organe (reteta autentic japoneza, foloseste inima, ficat) si ardei iute Shishito si ardei gras !