+

Pentru carnea de pui

Pentru montaj

  • Seminte de susan
  1. Pentru carnea de pui

    • Umezeste frigaruile in apa (pentru a preveni arderea lor).
    • Taie pulpele de pui in cuburi (120 g/portie), marineaza cu 30ml Knorr Sos Teriyaki.
    • Taie ceapa verde. * O poti adauga in marinata.
    • Pregateste frigaruile: infige alternative pe frigaruie cuburi de carne si ceapa verde.
    • Completeaza frigaruia cu ardei iute rosu si ceapa rosie.
    • Pregateste frigaruia de bambus cu ardei iute verde.
    • Incinge intr-o tigaie grill ulei de gatit, adauga frigaruile din carne pregatite si unge ocazional cu sos Teriyaki, adauga si frigaruile cu ardei iute verde.
  2. Pentru montaj

    • Monteaza frigaruile pe platou sau farfurie si orneaza cu seminte de susan prajit si Togarashi .
    • * Inlocuieste carnea de pui cu carne de vita, vanat sau organe (reteta autentic japoneza, foloseste inima, ficat) si ardei iute Shishito si ardei gras !
+