+

Pentru prepararea carnii

  • Pulpa de cerb 2 kg
  • Slanina afumata 500 g
  • Cimbru proaspat 2 g
  • Frunze de dafin 1 g

Pentru ragu si baza pentru sos

Pentru gogosile de cartofi

  • Cascaval afumat 250 g
  • Oua XL 3 buc
  • Lapte 1,5% grasime 500 ml
  • Faina de grau 1.5 kg
  • Drojdie proaspata 75 g
  • Nucsoara macinata 2 g
  • Knorr Piure de cartofi cu lapte 350 g
  1. Pentru prepararea carnii

    • Condimenteaza carnea cu sare si piper, apoi videaza si gateste timp de 2 ore la 58 de grade Celsius.
  2. Pentru ragu si baza pentru sos

    • Acopera castanele si afinele cu miere.
    • Sareaza si condimenteaza cu scortisoara.
    • Prepara sosul brun spaniol Knorr si la final adauga putin vin pentru amplificarea gustului.
  3. Pentru gogosile de cartofi

    • Amesteca drojdia cu faina, ouale si Knorr Piure de Cartofi cu lapte.
    • Adauga cascaval afumat ras.
    • Sareaza amestecul, condimenteaza cu nucsoara, framanta apoi lasa la dospit.
    • Formeaza gogosele si prajeste-le in ulei incins.
  4. Pentru servire

    • Scurge carnea apoi stropeste cu Rama Combi Profi. Rumeneste carnea la cuptor.
    • Adauga gogosele de cartofi si ragu-ul de castane.
    • Decoreaza cu fructe proaspete.