Ingrediente
Pentru prepararea carnii
-
Pulpa de cerb 2.0 kg
-
Slanina afumata 500.0 g
-
Cimbru proaspat 2.0 g
-
Frunze de dafin 1.0 g
Pentru ragu si baza pentru sos
-
Vin rosu 400.0 ml
-
Castane 300.0 g
-
Miere 100.0 g
-
Afine proaspete 350.0 g
Pentru gogosile de cartofi
-
Cascaval afumat 250.0 g
-
Oua XL 3.0 buc
-
Lapte 1,5% grasime 500.0 ml
-
Faina de grau 1.5 kg
-
Drojdie proaspata 75.0 g
-
Nucsoara macinata 2.0 g
-
Knorr Piure de cartofi cu lapte 350.0 g
Mod de preparare
-
Pentru prepararea carnii
- Condimenteaza carnea cu sare si piper, apoi videaza si gateste timp de 2 ore la 58 de grade Celsius.
-
Pentru ragu si baza pentru sos
- Acopera castanele si afinele cu miere.
- Sareaza si condimenteaza cu scortisoara.
- Prepara sosul brun spaniol Knorr si la final adauga putin vin pentru amplificarea gustului.
-
Pentru gogosile de cartofi
- Amesteca drojdia cu faina, ouale si Knorr Piure de Cartofi cu lapte.
- Adauga cascaval afumat ras.
- Sareaza amestecul, condimenteaza cu nucsoara, framanta apoi lasa la dospit.
- Formeaza gogosele si prajeste-le in ulei incins.
-
Pentru servire
- Scurge carnea apoi stropeste cu Rama Combi Profi. Rumeneste carnea la cuptor.
- Adauga gogosele de cartofi si ragu-ul de castane.
- Decoreaza cu fructe proaspete.