Ingrediente
Mod de preparare
-
Linte Neagra 500.0 g
-
Ceapa esalota 2.0 buc
-
Antricot de vita 150.0 g
-
Fasole 300.0 g
-
Ulei de floarea soarelui 20.0 ml
-
Varza de Bruxelles 300.0 g
-
Vin rosu 300.0 ml
-
Knorr Professional Bulion Lichid Vita 1.0 kg
Mod de preparare
-
Mod de preparare
- Taie varza de Bruxelles in doua si rumeneste cateva minute intr-o tigaie fara grasime.Inmoaie fasolea si lintea neagra intr-un litru de apa cu adaos de Knorr Bulion lichid de vita, fierbe la foc mic pana devin moi.
- Soteaza fasolea si lintea in sos lichid demi-glace, adauga putin unt.
- Frige pe grătar carnea (antricot de vita) până capata fragezimea dorita.
- Caleste putina ceapa salota, stropește cu vin roșu, adaugă ierburi (marar, patrunjel, oregano, etc), amesteca pana scade.
- Adauga sosul lichid demi-glace si reduce pana la consistenta dorita, la final adauga unt.
- Monteaza pe farfurie, fasolea, lintea neagra si varza de Bruxelles, la final adauga reductia sosului lichid demi-glace.