Friptura din antricot de vita cu linte neagra, fasole si varza de Bruxelles

Ingrediente
Friptura din antricot de vita cu linte neagra, fasole si varza de Bruxelles
−
+
€0.0
Mod de preparare
Linte Neagra
/g
500.0 g
0%
Ceapa esalota
/buc
2.0 buc
0%
Antricot de vita
/g
150.0 g
0%
Fasole
/g
300.0 g
0%
Ulei de floarea soarelui
/ml
20.0 ml
0%
Varza de Bruxelles
/g
300.0 g
0%
Vin rosu
/ml
300.0 ml
0%
Knorr Sos Lichid Demi Glace 1L
/l
0.3 l
0%

Knorr Professional Bulion Lichid Vita
/kg
1.0 kg
0%
/
Mod de preparare
-
Linte Neagra 500.0 g
-
Ceapa esalota 2.0 buc
-
Antricot de vita 150.0 g
-
Fasole 300.0 g
-
Ulei de floarea soarelui 20.0 ml
-
Varza de Bruxelles 300.0 g
-
Vin rosu 300.0 ml
-
Knorr Professional Bulion Lichid Vita 1.0 kg
Mod de preparare
-
Mod de preparare
- Taie varza de Bruxelles in doua si rumeneste cateva minute intr-o tigaie fara grasime.Inmoaie fasolea si lintea neagra intr-un litru de apa cu adaos de Knorr Bulion lichid de vita, fierbe la foc mic pana devin moi.
- Soteaza fasolea si lintea in sos lichid demi-glace, adauga putin unt.
- Frige pe grătar carnea (antricot de vita) până capata fragezimea dorita.
- Caleste putina ceapa salota, stropește cu vin roșu, adaugă ierburi (marar, patrunjel, oregano, etc), amesteca pana scade.
- Adauga sosul lichid demi-glace si reduce pana la consistenta dorita, la final adauga unt.
- Monteaza pe farfurie, fasolea, lintea neagra si varza de Bruxelles, la final adauga reductia sosului lichid demi-glace.