+

Mod de preparare

  1. Mod de preparare

    • Taie varza de Bruxelles in doua si rumeneste cateva minute intr-o tigaie fara grasime.Inmoaie fasolea si lintea neagra intr-un litru de apa cu adaos de Knorr Bulion lichid de vita, fierbe la foc mic pana devin moi.
    • Soteaza fasolea si lintea in sos lichid demi-glace, adauga putin unt.
    • Frige pe grătar carnea (antricot de vita) până capata fragezimea dorita.
    • Caleste putina ceapa salota, stropește cu vin roșu, adaugă ierburi (marar, patrunjel, oregano, etc), amesteca pana scade.
    • Adauga sosul lichid demi-glace si reduce pana la consistenta dorita, la final adauga unt.
    • Monteaza pe farfurie, fasolea, lintea neagra si varza de Bruxelles, la final adauga reductia sosului lichid demi-glace.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu