+

Pentru merisoare

  • Merisoare 100 g
  • Coniac 50 ml

Pentru compozitia de galantina

Pentru galantina

  1. Pentru merisoare

    • Inmoaie in 50 ml coniac 100 g merisoare deshidratate.

  2. Pentru compozitia de galantina

    • Amesteca intr-un robot de bucatarie 500 g piept de pui, 3 albusuri de oua si 50 ml Rama Cremefine 15% multiple aplicatii. Adauga sare, piper alb si amesteca pana devine o pasta omogena, fara aglomerari.
    • Amesteca compozitia cu merisoarele.
  3. Pentru galantina

    • Acopera forma de gatire cu folie, asaza in forma de evantai 120 g jambon felii, adauga pasta de carne si acopera cu jambon.
    • Gateste galantina in cuptorul preincalzit la 80ºC timp de 1 ora.
    • Aplica intr-o tava de gătire, cu pompa speciala sub presiune, un strat de Rama Combi Profi.
    • Scoate galantina din forma, asaza in tava si aplica uniform pe toată suprafata Rama Combi Profi.
    • Gratineaza galantina in cuptorul preincalzit la 220ºC timp de 3 minute sau pana cand jambonul devine crocant.
  4. Pentru servire

    • Portioneaza galantina rece.
+