Galantina de pui cu merisoare si jambon
Surprinde-ti clientii cu un trio inedit de gusturi si culori, o reteta de galantina de pui reinventata, la care adaugi savoarea merisoarelor si jambon

Ingrediente
Galantina de pui cu merisoare si jambon
−
+
€0.0
Pentru merisoare
-
Merisoare 100.0 g
-
Coniac 50.0 ml
Pentru compozitia de galantina
-
Piept de pui 500.0 g
-
Albus de ou 3.0 buc
-
Smantana lichida 15% grasime 50.0 ml
Pentru galantina
-
Jambon 120.0 g
-
Rama Combi Profi
Mod de preparare
-
Pentru merisoare
- Inmoaie in 50 ml coniac 100 g merisoare deshidratate.
-
Pentru compozitia de galantina
- Amesteca intr-un robot de bucatarie 500 g piept de pui, 3 albusuri de oua si 50 ml smantana lichida. Adauga sare, piper alb si amesteca pana devine o pasta omogena, fara aglomerari.
- Amesteca compozitia cu merisoarele.
-
Pentru galantina
- Acopera forma de gatire cu folie, asaza in forma de evantai 120 g jambon felii, adauga pasta de carne si acopera cu jambon.
- Gateste galantina in cuptorul preincalzit la 80ºC timp de 1 ora.
- Aplica intr-o tava de gătire, cu pompa speciala sub presiune, un strat de Rama Combi Profi.
- Scoate galantina din forma, asaza in tava si aplica uniform pe toată suprafata Rama Combi Profi.
- Gratineaza galantina in cuptorul preincalzit la 220ºC timp de 3 minute sau pana cand jambonul devine crocant.
-
Pentru servire
- Portioneaza galantina rece.