+

Pentru gnocchi

  • Faina de orez 350 g
  • Cartofi 2 kg
  • Galbenusuri 200 g
  • Sare 5 g
  • Unt 80 g

Pentru sos

  1. Pentru gnocchi

    • Se pun cartofii intr-o tava captusita cu hartie de copt la 180 ºC pentru aproximativ 60 de minute.
    • Se curata de coaja si se trec printr-o presa pentru cartofi.
    • Se pun intr-un bol, apoi se adauga sarea si ouale batute cu faină de orez, amestecandu-se totul pana se omogenizeaza bine.
    • Se pune compozitia rezultata pe masa de lucru presarata cu faina de orez si se formeaza gnocchi, care ulterior se fierb in apa sarată aproximativ 3-4 minute, dupa care se scot si se scurg.
    • Intr-o cratita se incalzeste untul si se adauga gnocchi, gatindu-se pana cand devin aurii.
  2. Pentru sos

    • Se topeste untul intr-o cratita si se adauga ciupercile feliate, gatindu-se aproximativ 10 minute, apoi se adauga Knorr Professional Bulion lichid de legume.
    • Se toarna vinul si se lasa sa se evapore, apoi se adauga Rama Cremefine 15% pentru gatit şi apa, gatindu-se inca 10 minute. La final se adauga spanacul, parmezanul si patrunjelul.
    • Sosul se toarna peste gnocchi si daca este necesar se adauga extra scalii de parmezan.
+