1. Pentru chiftea

    • Asezoneaza carnea tocata de vita80% si 20% grasimecu Knorr Concentrat de Vita si piper negru proaspat macinat.
    • Formeaza bile de 150-200 g, apasa pana devin plate, la o grosime de 2,5-3 cm.
    • Gateste carneape gratar, plita sau tigaie teflonata, fara sa presezi pentru a nu-si pierde zeama, sucul ei fiind important pentru gustul final al hamburgerului.
  2. Pentru sos si altele

    • Amesteca impreuna: maioneza, mustarul, curry-ul, castravetii taiati cubulete si Knorr Primerba Ierburi deProvence. Separat amesteca ketchup-ul cu Knorr Primerba Busuioc.
    • Prajeste crocant baconul, gateste al dente ceapa rondele casa ramana crocanta la mijloc.
    • Curata si taie cartofii in forma dorita, prajeste-i in ulei incins la 180 grade Celsius sau coace-i la cuptor, stropiti cu ulei, la o temperatura de 170 grade Celsius, pana ce capata o crusta aurie. Asezoneaza cu sare de mare.
  3. Pentru chifle

    • Prajeste crocant chifla de hamburger, recomandat chiar pe locul unde s-au gatit carnea si baconul, astfel putand sa absoarba toate aromele lasate pe suprafata de gatit.

  4. Pentru servire

    • Adauga un strat de maioneza pe partea de jos a chiflei, apoi salata verde, carnea cu bacon-ul, rondelele de ceapa, cascavalul topit deasupra, rosiile. Pune la final capacul chiflei uns cu un strat de ketchup aromat.
    • Serveste alaturi de cartofi prajiti sau cartofi copti la cuptor.
+