Ingrediente
Step 1
-
Ulei de floarea soarelui 20.0 ml
-
Iepure 2.0 buc
-
Ceapa (cuburi) 100.0 g
-
Morcovi, taiati julienne 200.0 g
-
Crenguta cimbrisor 3.0 buc
-
Usturoi 10.0 g
-
Apa 0.5 l
-
Bere 500.0 ml
-
Smantana lichida 100.0 ml
Mod de preparare
-
Step 1
- Taie iepurele in bucati. Adauga ceapa tocata marunt, crengute de cimbrisor, usturoi pisat si felile de morcov si lasa-le sa se patrunda incet. Adauga sosul demi-glace, berea si apa.
- Acopera oala si fierbe la foc mic timp de o ora.
- La sfarsitul gatitului, scoate iepurele si pastreaza-l cald.
- Strecoara sosul printr-o sita fina si adauga smantana de gatit, fierbe sosul cateva minute, apoi toarna-l cald intr-un sifon.
- Serveste iepurele, ciupercile, ceapa taiata marunt si feliile de morcov cu sosul pregatit spuma.