Menu

Ingrediente

+

Pentru Preparat

  • Sfecla rosie 700.0 g
  • Branza de capra tartinabila 500.0 g
  • Rama Cremefine 31% multiple aplicații 300.0 ml
  • Hellmann's Vinaigrette Zmeura 50.0 ml
  • Nuca 150.0 g
  • Zahar 200.0 g
  • Foietaj 500.0 g

...

Mod de preparare

  1. Pentru Preparat

    • Coace sfecla în cuptor, timp de 40 min, la 180 grade.
    • Pregătește un piure în care integrezi: sfeclă coaptă, brânză de capră, Rama Cremefine 31% multiple aplicații și Hellmann’s Vinaigrette Zmeură.
    • Pune mixul la mașina de înghețată timp de 40 min.
    • Păstrează la congelator până în momentul servirii.
    • Fierbe nuca în sirop de zahăr, timp de 20 min, la 140 grade.
    • Apoi usucă în cuptor timp de 20 min, la 140 grade.
    • Decupează foietajul în formă de inel.
    • Coace-l timp de 30 minute, la 180 grade.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu