+

Pentru legume

Pentru foile de lasagna

Pentru sosul Napoli

Pentru sosul de legume

Pentru sosul de cartofi

Pentru servire

  • Busuioc 10 g
  1. Pentru legume

    • Curata, spala si portioneaza legumele: taie broccoli in buchetele mici, taie ceapa rosie marunt, ardeiul gras in cuburi, taie zucchini in felii si scoate miezul cu seminte.
    • Fierbe buchetelele de broccoli 2-3 minute in supa de legume pregatita dintr-un litru de apa si 20 g Knorr Bulion de legume Gluten Free.
  2. Pentru foile de lasagna

    • Blanseaza foile de lasagna 1-2 minute in supa de legume in care a fost fiert broccoli.
  3. Pentru sosul Napoli

    • Pregateste sosul Napoli din 500 ml apa si 100 g de Knorr Sos Napoli.
    • Lasa la fiert timp de 2 minute.
  4. Pentru sosul de legume

    • Soteaza ceapa, adauga ardeiul gras, zucchini si la final buchetele de broccoli. Soteaza totulpana se patrund legumele. Spre final, adauga jumatate din cantitatea de sos de rosii Napoli si omogenizeaza la foc mediu. Asezoneaza cu sare si piper proaspat macinat.
    • Soteaza rosiile cherry usor in ulei de masline cu adaos de Knorr Primerba Busuioc.
    • Asezoneaza cu sare si piper negru, proaspat macinat.
  5. Pentru sosul de cartofi

    • Pregateste un sos lejer din cartofi, pentru a face legatura intre foile de lasagna si sosul de legume: adu 700 ml apa la fierbere, asezoneaza cu sare de mare si Knorr Arome Intense Roast Umami,apoi ia vasul de pe foc,adauga in ploaie 110 g Knorr Fulgi de cartofi si amesteca usor pentru omogenziare.
  6. Pentru lasagna

    • Pregateste lasagna intr-o tava GN 1/1: tapeteaza tava cu ulei, apoi cu pesmet.
    • Aseaza primul rand de foide lasagna, adauga intr-un strat subtire sosul de cartofi, apoi sosul de legume, alternam cu foi lasagna, sos de cartofi, sos de legume, ultimul strat este de sos de cartofi.
    • Adauga sosul de rosii ramas deasupra si introdu tava in cuptorul preincalzit la 165°C timp de 40 de minute.
    • Scoate din cuptor, lasa cateva minute sa se tempereze apoi portioneaza.
  7. Pentru servire

    • Serveste fierbinte, cu frunze de busuioc deasupra si rosii cherry aromatizate cu busuioc.
+