Mariscada
Daca ai in bucatarie capete de peste pe care nu le mai poti folosi in alte retete, acesta este preparatul ideal pentru a nu face risipa.

Ingrediente
Pentru prepararea legumelor si a fructelor de mare la wok
-
Coriandru 30 g
-
Usturoi 200 g
-
Ulei de masline 225 ml
-
Vin alb 300 ml
-
Creveti Black Tiger 1 kg
-
Vongole 1 kg
-
Midii 150 g
-
Ardei gras rosu 250 g
-
Ceapa rosie 300 g
-
Rosii 500 g
-
Calamar tub 500 g
-
Lime 300 g
-
Sare de mare 15 g
-
Portocale 300 g
Mod de preparare
-
Pentru prepararea legumelor si a fructelor de mare la wok
- Taie legumele julienne, zdrobeste usturoiul si taie-l cat mai marunt.
- Taie marunt coriandru proaspat, dupa care, toarna intr-un wok 150 ml ulei de masline la incins. Adauga legumele taiate julienne si putin usturoi.
- Soteaza amestecul de legume putin, dupa care adauga fructele de mare, Knorr Professional Bulion Lichid Legume si Knorr Primerba Creveti.
- Stoarce sucul de la portocale si 3 lime.
- Dupa 3 minute adauga vinul alb si lasa sa se reduca.
- La sfarsit adauga 50 ml ulei de masline si mustar.
- Se serveste cu coriandru proaspat, taiat marunt si felii de lime.