Merluciu in sos de cidru
Descopera o reteta inspirata fara gluten.

Ingrediente
Merluciu in sos de cidru
−
+
€0.0
Pentru merluciu in sos de cidru
Merluciu
/kg
2.0 kg
0%
Cidru de mere
/l
1.0 l
0%
Ceapa rosie
/kg
1.0 kg
0%
Mere Golden
/kg
1.0 kg
0%
Ulei de masline
/ml
200.0 ml
0%
Apa
/l
1.0 l
0%
/
Pentru merluciu in sos de cidru
-
Merluciu 2.0 kg
-
Cidru de mere 1.0 l
-
Ceapa rosie 1.0 kg
-
Mere Golden 1.0 kg
-
Ulei de masline 200.0 ml
-
Apa 1.0 l
Mod de preparare
-
Pentru merluciu in sos de cidru
40 min- Ceapa rosie se taie brunoise si se caleste uşor in ulei de masline, apoi se adauga merele taiate cubulete.
- Dupa cateva minute se adauga rosiile cuburi curatate de seminte, si se gatesc cateva minute impreuna, apoi se adauga cidrul si se lasa sa se reduca.
- Se toarna apa si Knorr Professional Bulion de legume, apoi se gateste la foc mic timp de aproximativ 30 de minute.
- Se blendeaza si se strecoara, apoi se leaga cu Knorr Amidon de porumb.
- Gatiti pestele la abur si serviti alaturi de sosul de cidru.