+

Pentru preparat

  1. Pentru preparat

    • Spala muschiul de vita, fasoneaza si portioneaza.
    • Brezeaza medalioanele pe toate fetele in ulei de masline si usturoi zdrobit, apoi introdu medalioanele pregatite in pungi de vidat, adauga piper proaspat macinat si crengute de rozmarin, videaza pungile si introdu-le in masina sous vide la o temperatura de 55 grade Celius timp de o ora.
    • Pune cartofii spalati la fiert, direct in apa rece, cand incepe sa fiarba, adauga sare. Cand sunt fierti, toarna apa rece peste ei si curata-i de coaja.
    • Pregateste piureul de cartofi cu adaos de unt si smantana lichida. Asezoneaza cu sare si piper. Tine la cald.
    • Spala ridichile, curata si feliaza cu ajutorul unei mandoline. Tine in apa rece. Fierbe baby sfecla rosie in apa cu sare pana ajunge la consitenta dorita. Taie sferturi, soteaza in ulei de masline cu adaos de unt. Asezoneaza cu sare si piper proaspat macinat. Tine la cald.
    • Blanseaza in supa de legume mugurii de sparanghel, broccoli si baby porumbul. Scurge si soteaza in ulei de masline cu adaos de unt. Asezoneaza cu sare si piper si tine la cald.
    • Pregateste sosul de hribi cu tartufata: intr-un vas adauga 300 ml apa si Knorr Bulion lichid de vita, fierbe timp de 1 minut, adauga lichidul (jiul) in care a fiert muschiul de vita si Knorr Sos Demi-glace si amesteca pentru omogenizare.
    • Adauga la sos ciupercile taiate cuburi si sotate impreuna ceapa salota taiata marunt, adauga cognac si crema tartufata. Fierbe pana obtii consistenta dorita. Tine la cald.
    • Frige muschiul de vita pe o tava gratar in cuptorul preincalzit la o temperatura de 220 grade Celsius timp de 6-7 minute. La jumatatea timpului intoarce muschiul pe cealalta parte.
    • Monteaza farfuria : piure de cartofi, medalion de muschi de vita gatit sous vide si fript pe gratar, legume sote – muguri de sparanghel, broccoli, baby porumb si sferturi de baby sfecla rosie, sos de hribi cu tartufata si decor de felii de ridiche si microplante.