Menu

Ingrediente

+

Mod de preparare

  • Carte D'Or Mousse cu Ciocolata 300.0 g
  • 20 buc Decoratiuni de ciocolata
  • 10 buc Mini-blaturi de ciocolata
  • 2 Pere poșate, tăiate brunoise​
  • 10 felii de pară uscată​
  • Carte D’Or Topping Caramel Sărat​
  • Creson

Mousse de ciocolată cu pere poșate și tort de ciocolată: Ridică la un alt nivel tradiționalul mousse de ciocolată adăugând un strop de topping de caramel sărat. Combinația dintre crema fină și gustul bogat, dulce-sărat al caramelului creează o experiență de neuitat.

...

Mod de preparare

  1. Mod de preparare

    • Pregătește mousse-ul de ciocolată după preferințe.​
    • Taie 10 bucăți rotunde din interiorul blatului de ciocolată.​
    • Așează prăjitura pe farfurie și umpleți bucata din interior cu bucăți de pară.​
    • Adaugă puțin mousse de ciocolată deasupra.​
    • Decorează cu felii de pară uscată, decorațiunile din ciocolată și creson.​
    • Adaugă în jurul desertului puțin topping de caramel sărat.​
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu