1. Pentru pregatirea muschiuletului de porc

    • Muschiuletul este muschiul interior care se afla sub vertebrele lombare, incepe de sub osul iliac si se intinde de-a lungul desertului. Operatia de prelucrare consta numai in curatarea sa de grasime si de aponevroza ce-l imbraca. Taie capetele si pastreaza-le pentru farsa de carne.

  2. Pentru marinada

    • Marunteste intr-un mojar sau rasnita pudra fina Knorr Condimente pentru Porc si asezoneaza muschiuletul. Lasa carnea la marinat, la rece, pana la 24 ore.

  3. Pentru muschiuletul de porc

    • Toaca fin capetele de muschiulet la masina de tocat cu sita mica, sau amesteca intr-un robot de bucatarie pana la consistenta unei paste de carne. Amesteca cu albus de ou si carnati chorizo taiati cubulete.
    • Preincalzeste cuptorul la 180ºC. Intinde o folie de aluminiu, unge cu ulei de masline, asaza felii subtiri de jambon, intinde pasta de carne tocata, pune muschiuletul deasupra si ruleaza strans. Strange folia la capete si pune rulourile pe o tava.
    • Introdu la cuptor pentru 12 minute, apoi indeparteaza folia de la rulouri, pulverizeaza Rama Combi Profi peste carne si introdu la cuptor pentru alte 6-8 minute. Scoate si tine la cald.
  4. Pentru jus de vin

    • Intr-un vas fierbe 400 ml apa, adauga Knorr Bulion Lichid Vita si vin rosu. Fierbe pana cand scade lichidul si obtii consistenta dorita.

  5. Pentru piure

    • Prepara piureul de cartofi conform indicatiilor de pe ambalaj (700 ml apa la 312 g). Adauga Knorr Primerba Pesto Rosso in piure, amesteca pentru omogenizare.

  6. Pentru servire

    • Portioneaza ruloul de muschiulet, monteaza farfuria incepand cu piureul de cartofi cu pesto rosu, apoi feliile de muschiulet cu chorizo si jus-ul de vin.

+