+

Pentru supa clara de vita

Pentru noodles la wok

  • Ardei iute 30.0 g
  • Vin de orez 100.0 ml
  • Sos de stridii 85.0 ml
  • Amidon de porumb 15.0 g
  • Ulei de arahide 60.0 ml
  • File de vita 1.0 kg
  • Usturoi 20.0 g
  • Ghimbir 30.0 g
  • Ardei gras rosu 500.0 g
  • Noodles 400.0 g
  • Seminte de susan 20.0 g
  • Ulei de susan 30.0 ml
  • Zahar brun 40.0 g
  • Morcovi 300.0 g
  1. Pentru supa clara de vita

    • Pentru supa se fierb oasele in aproximativ 15 l de apa cu sare si Knorr Concentrat de Vita. Dupa aproximativ 3 ore de fierbere se adauga zarzavatul si piperul. Se continua fierberea circa 60 minute. Supa obtinuta se strecoara prin etamina umeda.
  2. Pentru noodles la wok

    • Pentru preparatul la wok, se adauga noodles (taiteii de orez) intr-un bol termorezistent, se acopera cu apa fierbinte si se lasa aprox. 2 minute. Apoi se scurge apa si se separa taiteii cu o furculita. Se stropeste cu ulei de susan si se amesteca.
    • Se amesteca zaharul, ardeiul iute, vinul de orez, sosul soia si sosul de stridii intr-un castron. Se amesteca amidonul de porumb cu 2-3 linguri de apa pana se omogenizeaza, apoi se adauga in sosul preparat.
    • Se incalzeste jumatate din uleiul de arahide intr-o tigaie wok, la foc iute. Se adauga fasiile de carne de vita, se amesteca si se prajesc pana cand se rumenesc bine, apoi se inlatura carnea.
    • Se adauga in vasul wok restul de ulei si se calesc: usturoiul, ghimbirul si bastonasele de legume. Dupa 2 minute se reintroduc carnea, semintele de susan (alb si negru) prajite si sosul preparat. Se gateste pana ce sosul este legat. Se serveste cu supa de vita redusa deasupra.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu