+

Pentru supa clara de vita

Pentru noodles la wok

  1. Pentru supa clara de vita

    • Pentru supa se fierb oasele in aproximativ 15 l de apa cu sare si Knorr Concentrat de Vita. Dupa aproximativ 3 ore de fierbere se adauga zarzavatul si piperul. Se continua fierberea circa 60 minute. Supa obtinuta se strecoara prin etamina umeda.

  2. Pentru noodles la wok

    • Pentru preparatul la wok, se adauga noodles (taiteii de orez) intr-un bol termorezistent, se acopera cu apa fierbinte si se lasa aprox. 2 minute. Apoi se scurge apa si se separa taiteii cu o furculita. Se stropeste cu ulei de susan si se amesteca.
    • Se amesteca zaharul, ardeiul iute, vinul de orez, sosul soia si sosul de stridii intr-un castron. Se amesteca amidonul de porumb cu 2-3 linguri de apa pana se omogenizeaza, apoi se adauga in sosul preparat.
    • Se incalzeste jumatate din uleiul de arahide intr-o tigaie wok, la foc iute. Se adauga fasiile de carne de vita, se amesteca si se prajesc pana cand se rumenesc bine, apoi se inlatura carnea.
    • Se adauga in vasul wok restul de ulei si se calesc: usturoiul, ghimbirul si bastonasele de legume. Dupa 2 minute se reintroduc carnea, semintele de susan (alb si negru) prajite si sosul preparat. Se gateste pana ce sosul este legat. Se serveste cu supa de vita redusa deasupra.
+