+

Pentru orezul negru cu fructele de mare

  1. Pentru orezul negru cu fructele de mare

    • Se curata crevetii sub jet de apa rece, se indeparteaza capetele, se rup piciorusele, se indeparteaza invelisul chitinos incepand de la cap inspre coada, se despica cu un cutit pe spate si se indeparteaza intestinul.
    • Se pregateste o supa baza de legume din Knorr Concentrat de Legume si apa adusa la temperatura de fierbere cu vin alb. Se adauga carapacele de la fructele de mare si se lasa sa fiarba supa baza.
    • Fructele de mare se gatesc in ulei de masline, se sting cu vin alb si se adauga usturoi. Se potriveste la gust cu sare si piper proaspat macinat, impreuna cu coaja rasa si sucul de la o lamaie.
    • Se strecoara supa baza de fructe de mare si se fierbe orezul in ea.
    • La final se adauga ulei de masline intr-o tigaie si se celeste orezul impreuna cu fructele de mare.
+