+

Pentru preparat

  1. Pentru preparat

    • Curatati si spalati legumele. Taiati ceapa si usturoiul marunt, ceapa verde rondele. Taiati morcovii fasii. Hidratati algele wakame. 
    • Incingeti putin ulei in tigaie, adaugati carnea tocata de porc, sotati usor la foc mediu. Adaugati putina sare si putin piper alb. Adaugati sosul chili si rosii, amestecati pentru omogenizare.
    • Intr-o alta tigaie, incingeti putin ulei, adaugati ceapa taiata marunt, sotati usor, adaugati bacon taiat cuburi, amestecati pentru omogenizare si sotati timp de 2 minute, apoi adaugati carnea tocata de porc. Daca este necesar, mai adaugati sos de chili si rosii.
    • Dupa ce s-a patruns bine carnea de porc, scurgeti surplusul de grasime printr-o sita. Lasati sa se tempereze amestecul de carne. Adaugati ceapa verde taiata rondele, putin susan alb si negru, usturoi taiat marunt si putin ulei de susan, amestecati compozitia.
    • Intre timp, expandati soricul deshidratat in baie de ulei la o temperatura de 180 de grade Celsius.
    • Umeziti bine foaia de orez, adaugati peste fasii de morcovi, o frunza de salata verde, 45-50 g din compozitia de carne tocata, apoi inchideti si rulati foaia de orez.
    • Montati farfuria: puneti in mijloc salata de alge wakame, presarati seminte de susan alb si negru, peste 2-3 pachetele din foaie de orez umplute cu carne de porc si legume, langa soric expandat, presarati susan alb si negru, fasii de morcovi si sos chili si rosii, deasupra decor de microplante. Serviti alaturi sos de soia indonezian.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu