Pachetele din foaie de orez umplute cu carne de porc si legume cu sos chili si rosii
O incursiune în aromele exotice ale Asiei, pachetelele din foi de orez au un nivel scăzut de dificultate. Măiestria acestui preparat constă în micile detalii dezvăluite de Paul Siserman.

Ingrediente
Pachetele din foaie de orez umplute cu carne de porc si legume cu sos chili si rosii
−
+
€0.0
Pentru preparat
Foaie de orez
/buc
10.0 buc
0%
Carne tocata porc
/g
900.0 g
0%
Ceapa alba
/g
150.0 g
0%
Ceapa verde
/fir
2.0 fir
0%
Catei de usturoi
/buc
2.0 buc
0%
Bacon
/g
100.0 g
0%
Morcovi
/g
250.0 g
0%
Salata verde
/buc
1.0 buc
0%
Susan alb
/g
30.0 g
0%
Susan negru
/g
30.0 g
0%
Alge wakame deshidratate
/g
30.0 g
0%
Piper Alb, Dupa Gust
/
0.0
0%
Ulei De Susan
/
0.0
0%
Knorr Sos de Soia
/ml
200.0 ml
0%

Soric deshidratat
/buc
10.0 buc
0%
Ulei pentru prajit
/ml
200.0 ml
0%
Microplante Pentru Decor
/
0.0
0%
/
Pentru preparat
-
Foaie de orez 10.0 buc
-
Carne tocata porc 900.0 g
-
Ceapa alba 150.0 g
-
Ceapa verde 2.0 fir
-
Catei de usturoi 2.0 buc
-
Bacon 100.0 g
-
Morcovi 250.0 g
-
Salata verde 1.0 buc
-
Susan alb 30.0 g
-
Susan negru 30.0 g
-
Alge wakame deshidratate 30.0 g
-
Piper Alb, Dupa Gust
-
Ulei De Susan
-
Soric deshidratat 10.0 buc
-
Ulei pentru prajit 200.0 ml
-
Microplante Pentru Decor
Mod de preparare
-
Pentru preparat
- Curatati si spalati legumele. Taiati ceapa si usturoiul marunt, ceapa verde rondele. Taiati morcovii fasii. Hidratati algele wakame.
- Incingeti putin ulei in tigaie, adaugati carnea tocata de porc, sotati usor la foc mediu. Adaugati putina sare si putin piper alb. Adaugati sosul chili si rosii, amestecati pentru omogenizare.
- Intr-o alta tigaie, incingeti putin ulei, adaugati ceapa taiata marunt, sotati usor, adaugati bacon taiat cuburi, amestecati pentru omogenizare si sotati timp de 2 minute, apoi adaugati carnea tocata de porc. Daca este necesar, mai adaugati sos de chili si rosii.
- Dupa ce s-a patruns bine carnea de porc, scurgeti surplusul de grasime printr-o sita. Lasati sa se tempereze amestecul de carne. Adaugati ceapa verde taiata rondele, putin susan alb si negru, usturoi taiat marunt si putin ulei de susan, amestecati compozitia.
- Intre timp, expandati soricul deshidratat in baie de ulei la o temperatura de 180 de grade Celsius.
- Umeziti bine foaia de orez, adaugati peste fasii de morcovi, o frunza de salata verde, 45-50 g din compozitia de carne tocata, apoi inchideti si rulati foaia de orez.
- Montati farfuria: puneti in mijloc salata de alge wakame, presarati seminte de susan alb si negru, peste 2-3 pachetele din foaie de orez umplute cu carne de porc si legume, langa soric expandat, presarati susan alb si negru, fasii de morcovi si sos chili si rosii, deasupra decor de microplante. Serviti alaturi sos de soia indonezian.