+

Pentru orez, carne si fructele de mare

  1. Pentru orez, carne si fructele de mare

    • In cratita de paella (sau o cratita cu un diametru mare si nu foarte inalta), se prajeste in ulei de masline carnea de pui si porc taiata cuburi, pentru aproximativ 5 minute, apoi se adauga bucatelele de jamon, apoi se scoate carnea si se lasa deoparte.
    • In acelasi ulei se gatesc ardeii taiati cuburi, usturoiul feliat, rosiile cubulete , pentru cateva minute. Se adauga si feliile de anghinare continuand gatirea amestecand continuu pentru inca 3 minute, apoi se adauga calamarul taiat cuburi.
    • Se adauga crevetii si orezul , continuandu-se gatirea, amestecand des. Se adauga Knorr boia de ardei iute din Spania si patrunjelul tocat.
    • Se pune apa la fiert (aproximativ 1.6 l); se adauga Knorr concentrat de pui, Knorr Primerba creveti si Knorr pasta de sofran si se amesteca. Se toarna supa astfel obtinuta in cratita si se incorporeaza mazarea, midiile si carnea.
    • Se gateste timp de 20 de minute, apoi se acopera si se lasa la odihnit pentru aproximativ 10 minute inainte de servire.