Menu

Ingrediente

+

Mod de preparare


Panna cotta cu tartelette de fructe și topping de căpșuni: Acest desert elegant combină Panna Cotta clasică cu toppingul de lămâie și flori comestibile. Este o creație vizuală uimitoare și delicioasă, ușor de preparat.

...

Mod de preparare

  1. Mod de preparare

    • Pregătește panna cotta conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
    • Împarte amestecul în 10-12 forme (ramekin) și răcește.​
    • Întinde puțin jeleu de fructul pasiunii peste un șablon pe farfurie.​
    • Scoate panna cotta din forme, folosind o baie de apă caldă, și așează panna cotta deasupra unui disc de ciocolată, apoi pune-o pe farfurie.​
    • Așează tarta pe farfurie și umple-o cu fructe și puțin jeleu de fructul pasiunii.
    • Decorează cu flori comestibile.​
    • La final aduagă Carte D’Or Topping de Căpșuni.​
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu