Menu

Ingrediente

+

Pentru Preparat


Future Menus x Foodservice & Hospitality Expo 2024 x Chef Robert Voicu

...

Mod de preparare

  1. Pentru Preparat

    • Într-un soteuză sau cratiță de inox, adu la fierbere laptele de cocos cu smântâna lichidă 35% grăsime, aproximativ 85 de grade Celsius.
    • Adaugă Carte D’Or Professional și amestecă pentru omogenizare. Ia vasul de pe foc, temperează și toarnă pannacotta în forme, aproximativ 95 g per porție.
    • Așază formele umplute pe o tavă și introdu în frigider pentru minim 3 ore.
    • Între timp pregătește sosul de citrice: amestecă într-un flacon de plastic pentru sosuri, Carte D’Or Topping Lămâie și Knorr Arome Intense Citrus Fresh. Agită flaconul pentru omogenizare. Agită flaconul înainte de a servi pannacotta.
    • Toarnă aproximativ o lingură de sos de citrice pe fiecare pannacotta, adaugă câteva fructe de pădure și décor de flori comestibile. Servește rece.

Sfat

Pentru a avea o altă textură la sosul de citrice, o textură de jeleu, adu la fierbere (80 grade Celsius) Carte D’Or Topping Lămâie și Knorr Arome Intense Citrus Fresh, ia vasul de pe foc și adaugă jumătate de foaie de gelatină (4 g) care a fost înmuiată în apă rece, amestecă pentru omogenizare, apoi temperează și toarnă pe fiecare pannacotta un strat subțire. Ține formele la frigider până în momentul servirii.

Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu