1. Pentru paste siciliene

    • Pieptul de pui se spala sub jet de apa rece si se transeaza in doua parti, pastrand pielea. Baconul se feliaza subtire. Usturoiul se curata si se taie in doua. Knorr Rosii intregi decojite se paseaza piure.
    • Se amesteca Knorr Concentrat de Pui cu ulei de masline si se aplica un strat subtire peste bucatile de piept de pui. Se introduce carnea intr-o punga alimentara pentru vid, impreuna cu o bucata de usturoi taiat in doua jumatati si o crenguta de oregano si se sigileaza produsul.
    • Se gateste timp de 1,5 ore la 63,5°C in baie de apa cu termostat. Simultan, se pregateste o supa baza de pui din Knorr Concentrat de Pui si apa adusa la temperatura de fierbere.
    • Dupa ce s-a gatit carnea, se desigileaza punga vid si sucul ramas de la gatire se goleste in supa baza de pui. Se fierb pastele al dente in supa de pui pentru a prelua aromele.
    • Se prajesc felii de bacon crocant si, in grasimea ramasa, se prajeste pieptul de pui pana pielea devine aurie.
    • Se soteaza ciupercile de padure in ulei de masline cu usturoi si bacon crocant, se adauga peste pastele fierte si potrivim la gust cu sare si piper proaspat macinat.
    • Se pregateste un sos de rosii din ulei de masline, usturoi, busuioc si Knorr Rosii intregi decojite. Cand s-a redus sosul, se adauga Rama Cremefine.
+