+

Pentru supa de pastrav

  • Pastrav 10 buc
  • Apa 1 l
  • Knorr Professional Bulion Lichid de Legume 10 g
  • Sparanghel verde 30 buc
  • mazare 100 g
  • Baby morcov 30 buc

Pentru legume

  • Sparanghel verde
  • mazare
  • Baby morcov
  • Cartofi violet 1 kg
  • Ulei de masline 80 ml
  • Unt 100 g

Pentru pastrav

  • Pastrav
  • Sare
  • Piper
  1. Pentru supa de pastrav

    • Cu un cutit ascutit, scoate fileurile de pastrav, pastreaza oasele si capetele pentru supa de peste.
    • Fierbe-le intr-un litru de apa, adauga 10 g Knorr Professional Bulion Lichid de Legume si fierbe timp de 5 minute, strecoara supa si fierbe pana se reduce la jumatate.

  2. Pentru legume

    • Blanseaza cozile de sparanghel, mazarea si varfurile de sparanghel in jumatate din cantitatea de supa; in cealalta jumatate, blanseaza baby morcovul.
    • Soteaza legumele in amestec de ulei de masline si unt.
    • Pastreaza la cald. Fierbe cartofii mov in apa cu sare timp de 10-12 minute, lasa-i la racit in apa care a fiert, scurge apa si curata-i de coaja, taie-i in forma dorita.
    • Soteaza-i usor in jumatate de cantitatea din unt si pastreaza-i la cald pana la servire.

  3. Pentru pastrav

    • Asezoneaza file-urile de pastrav cu sare si piper negru, proaspat macinat, ruleaza-le si prinde-le cu o scobitoare.
    • Asaza rulourile intr-o tava acoperita cu hartie de copt si stropeste cu Rama Combi Profi, coace in cuptorul incins la 200 grade C timp de 6-8 minute, in functie de grosimea rulourilor.
  4. Pentru montaj

    • Stropeste farfuria intinsa cu sos olandez verde, asaza 2 rulouri de pastrav, cartofi mov, baby morcovi, varfuri de sparanghel.
    • Orneaza cu razatura de lime ramasa si frunze de chives tocate fin.

+