Ingrediente
Pentru supa de pastrav
-
Pastrav 10.0 buc
-
Apa 1.0 l
-
Knorr Professional Bulion Lichid de Legume 10.0 g
-
Sparanghel verde 30.0 buc
-
mazare 100.0 g
-
Baby morcov 30.0 buc
Pentru legume
-
Sparanghel verde
-
mazare
-
Baby morcov
-
Cartofi violet 1.0 kg
-
Ulei de masline 80.0 ml
-
Unt 100.0 g
Pentru pastrav
-
Pastrav
-
Sare
-
Piper
Mod de preparare
-
Pentru supa de pastrav
- Cu un cutit ascutit, scoate fileurile de pastrav, pastreaza oasele si capetele pentru supa de peste.
- Fierbe-le intr-un litru de apa, adauga 10 g Knorr Professional Bulion Lichid de Legume si fierbe timp de 5 minute, strecoara supa si fierbe pana se reduce la jumatate.
-
Pentru legume
- Blanseaza cozile de sparanghel, mazarea si varfurile de sparanghel in jumatate din cantitatea de supa; in cealalta jumatate, blanseaza baby morcovul.
- Soteaza legumele in amestec de ulei de masline si unt.
- Pastreaza la cald. Fierbe cartofii mov in apa cu sare timp de 10-12 minute, lasa-i la racit in apa care a fiert, scurge apa si curata-i de coaja, taie-i in forma dorita.
- Soteaza-i usor in jumatate de cantitatea din unt si pastreaza-i la cald pana la servire.
-
Pentru pastrav
- Asezoneaza file-urile de pastrav cu sare si piper negru, proaspat macinat, ruleaza-le si prinde-le cu o scobitoare.
- Asaza rulourile intr-o tava acoperita cu hartie de copt si stropeste cu Rama Combi Profi, coace in cuptorul incins la 200 grade C timp de 6-8 minute, in functie de grosimea rulourilor.
-
Pentru montaj
- Stropeste farfuria intinsa cu sos olandez verde, asaza 2 rulouri de pastrav, cartofi mov, baby morcovi, varfuri de sparanghel.
- Orneaza cu razatura de lime ramasa si frunze de chives tocate fin.